Пт, 2024-04-19, 00:33


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Березень » 19 » Порошенко зібрав Міжнародну консультативну раду
18:34
Порошенко зібрав Міжнародну консультативну раду
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

 Президент Петро Порошенко висловив надію, що пропозиції та рекомендації учасників Міжнародної консультативної ради - визнаних міжнародних політиків і експертів - допоможуть побудувати сильну і квітучу Україну. Про це він заявив під час відкриття першого засідання Ради повідомили в прес-службі глави держави.

"Упевнений, що ця Рада допоможе нам пройти період драматичних подій, і Україна стане сильнішою", - звернувся до учасників засідання Порошенко.

Президент зазначив, що учасники Міжнародної консультативної ради є справжніми друзями України з усього світу. Глава держави підкреслив, що для України дуже корисна ініціатива збирати таких осіб, які могли б допомогти в проведенні реформ і подоланні безпекових викликів. Він подякував учасникам за їхні зусилля і готовність підтримати Україну.

Порошенко підкреслив, що українці вже кілька разів за новітню історію своєї держави доводили відданість демократії і демонстрували готовність боротися за своє європейське майбутнє.

"Україна має хороші перспективи для реформ, і Україна буде країною, де є незалежна судова система, верховенство права, демократія і хороший інвестиційний клімат, безпека. Україна матиме квітуче майбутнє", - переконаний президент.

Глава держави зазначив, що рекомендації та поради Міжнародної консультативної ради допоможуть нам побудувати саме таку Україну.

Президент повідомив учасникам засідання про хід реформ в Україні. Україна залишається відданою реформам - боротьбі з корупцією, побудові системи верховенства права і реформи судочинства, проведення децентралізації і всіх необхідних кроків для повернення України в Європу.

"Кожен з вас у вашій власній країні був свого часу "батьком певного дива" - економічного, демократичного. І ви дійсно друзі України. Тому хотів би об'єднати наші зусилля, щоб досягти результатів і привнести в Україну позитивні речі", - зазначив глава держави.

До складу Міжнародної консультативної ради увійшли, зокрема, прем'єр-міністр Австралії (2013-2015) Тоні Ебботт, заступник прем'єр-міністра Польщі (1989-1991, 1997-2000), автор реформ Лешек Бальцерович, керівник комітету Європейського парламенту у закордонних справах Елмар Брок, прем'єр-міністр Словаччини (1998-2006) Мікулаш Дзурінда, прем'єр-міністр Литви (1999-2000, 2008-2012) Андрюс Кубілюс, маршал Сейму Польщі (2014-2015), міністр закордонних справ Польщі (2007-2014) Радослав Сікорський, перший заступник міністра фінансів Польщі (1989 -1990) Марек Домбровський, польський політик, журналіст, депутат Сейму Польщі (II і III скликання) Мирослав Чех.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 794 | Додав: adminA | Теги: Міжнародна консультативна рада, порошенко
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ