Сб, 2024-04-20, 06:21


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Жовтень » 21 » Правильне планування офісу — запорука успішної роботи
21:50
Правильне планування офісу — запорука успішної роботи
Інші останні Новини бізнесу на сайті holosUA.com/

Давно пішли в минуле ті часи, коли офіси компаній були як дві краплі води схожі один на одного і не відрізнялися функціональністю й естетикою, а робота в них була нудною і текла дуже повільно. Сьогодні кожен свідомий керівник розуміє, як важливо правильно організувати робочий простір співробітників і своє власне.

Неважливо, чи збирається фірма переїхати в нове приміщення або переоснастити вже існуюче - проектування планування офісу це завдання досить не просте. Проте завжди можна звернутися до дизайнерських компаній, що спеціалізуються на даному виді послуг.

Виділяють три типи планування: кабінетний, відкритий простір і комбінований офіс. Перший являє собою класичний варіант - декілька кімнат для трьох-чотирьох чоловік, у яких розташовують крісло керівника та інших працівників, столи, комп'ютерну техніку та шафи для загального користування. Подібне рішення організації робочого простору підійде для невеликих компаній, розділених на відділи, які не надто часто контактують між собою.

Другий тип приділяє увазі велику за площею кімнату, в якій робочі місця співробітників розділені меблями або спеціальними перегородками. Подібне планування є оптимальною для колективної творчої роботи. Однак очевидні і її недоліки: відсутність приватності і низька звукова ізоляція робочих місць.

Третій тип являє собою найбільш перспективний варіант планування. Він одночасно забезпечує ізоляцію робочих місць і в той же час сприяє спілкуванню всередині колективу.

Вибираючи офісні стільці, або розробляючи схему переговорної кімнати, необхідно пам'ятати про чотири основні принципи: ергономіка, зручна навігація, іміджева складова і естетичний дизайн.

Оснащення офісу та його обстановка повинні сприяти плідній роботі співробітників. Для цього необхідно ретельно продумати план організації робочих місць, підібрати функціональні меблі та забезпечити кожного члена колективу зручним доступом до інформаційних мереж. Навігація по офісу повинна бути простою та інтуїтивно зрозумілою не лише для співробітників, але і для відвідувачів.

Також не варто забувати, що робочий простір можна успішно використовувати в маркетингових цілях для просування фірмового бренду. Існує безліч інструментів, що дозволяють впровадити фірмовий стиль в інтер'єр офісу. Його носіями можуть бути будь-які об'єкти: стіни, підлоги, комп'ютерні столи, фото яких можна переглянути на будь-якому меблевому сайті і підібрати модель найбільш відповідну по стилю, різні аксесуари.

Зрозуміло, робочий простір має бути не лише ергономічним, але і красивим. Важливу роль відіграє колірне оформлення приміщення. Правильно розставивши кольорові акценти, можна домогтися благотворного впливу на емоційний стан співробітників.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини бізнесу | Переглядів: 2596 | Додав: admin | Теги: робота
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ