Пт, 2024-03-29, 15:17


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Червень » 1 » Преса - бути проти Путіна і бути за Україну – різні речі
08:27
Преса - бути проти Путіна і бути за Україну – різні речі
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Зрада в Україні почалася у 1990-х, коли дозволили російським вишам відкривати філії в Криму, переконаний експерт тижневика «Країна» дипломат і перекладач Сергій Борщевський.

Він вважає, що керівництво країни припускається багатьох помилок. Зокрема, щодо надання українського громадянства росіянам. У світовій дипломатичній практиці є багато категорій людей, які залишають свою країну.

Вони можуть бути біженцями. Бо бути проти Путіна і бути за Україну – різні речі.

Хтось їде з Росії, бо його там утискають. Вони працюють на своє майбутнє як опозиціонери у тій же Росії. Їм зручний цей майданчик. Дипломат також вважає, що Ігоря Шувалова треба було не висилати з України, а затримати і допитувати. А потім, можливо, обміняти, скажімо, на Романа Сущенка, наголошує експерт тижневика «Країна».

Газета «День» нагадує, що вже понад три роки, як в Україні започатковано сервіс електронних петицій. Їхня поява стала прогресивним кроком, покликаним наблизити владу до потреб та інтересів громадян.

Адже е-петиції є однією з найпростіших форм участі громадськості в управлінні. За мінімальних зусиль вони дозволяють напряму «достукатися» до тих осіб, від яких залежить ухвалення необхідних рішень. Про те, наскільки активно українці використовують петиційний сервіс і чи впливають петиції на ухвалення рішень, видання аналізує в статті «Демократія в один «клік» чи розвага?»

В цьому ж числі «День» наголошує, що українське інтернет-середовище разом з провайдерами та розробниками програмного забезпечення мають працювати на випередження не лише конкурентів, а й інколи спонтанних рішень влади.

Для цього не досить копіювати західні чи російські ресурси. Необхідні свіжі продукти і сервіси з відповідним потужним фінансуванням. А це вже має бути загальнонаціональною програмою. Докладніше йдеться в публікації «Детоксикація» інформаційного простору».

Українці не сиділи склавши руки в очікуванні вердикту Стокгольмського арбітражу щодо позову «Нафтогазу» до «Газпрому», переконує газета «Україна молода».

Однак, як попереджує видання, рішень Феміди щодо взаємних позовів України та Росії буде кілька. Але вже після першого стало зрозуміло, до кого будуть прихильнішими судді.

А тим часом, як зазначає газета, перспектива переходу на газ українського видобутку, про яку за часів російської експансії говорили лише теоретично, сьогодні набуває чіткіших обрисів. Конкретніше газета розповідає в матеріалі «А ви подавайте до суду!».

В Україні олігархи вкрали те, що було державним, оголосили це своїм і стали дуже багатими та впливовими, – стверджує в тижневику «Країна» міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Він вважає, що вони – неефективні власники, які зрозуміли, що їм вигідно закрити країну і так заробляти. Українці змушені купувати їхню продукцію, бо її більше ніде придбати. Потім прийшли західні компанії, які стали продавати свої послуги значно дешевше.

Про те, за рахунок чого зараз олігархи багатіють, і хто може вивести Україну з кризи дізнавалися журналісти тижневика «Країна».

    Ірина Біла

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 676 | Додав: adminA | Теги: прес, проти Путіна, різні речі, За Україну
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ