Пт, 2024-04-19, 02:36


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Листопад » 11 » Президент звернувся до окупованого Донбасу
11:14
Президент звернувся до окупованого Донбасу
Інші останні на сайті holosUA.com/

  "Виборами" на Донбасі Росія міняє своїх маріонеток - Порошенко

Президент України Петро Порошенко закликав українських громадян не брати участь у фейкових виборах в так званих Донецькій та Луганській народних республіках. Таким чином російська влада змінює одних своїх маріонеток, які були замішані у вбивствах, на інших.

Про це Президент України написав на своїй сторінці у Facebook.

"Хочу звернутися до тих українців, які зараз вимушені проживати на окупованих територіях. Не віддавайте свій голос! Не беріть участь у фейкових виборах! Росія в традиційній для себе манері робить це для того, щоб спочатку усунувши своїх попередніх маріонеток, які були безпосередньо задіяні у вбивствах, в тортурах, в порушені законодавства, обрати вже призначених ними наступних маріонеток. Україна буде жорстко протидіяти цьому та вживати усіх заходів для того, щоб повернути окуповані Донбас і Крим. І весь світ зараз з нами, з українцями! Я хотів би, щоб це чули також ті, хто зараз проживає на окупованому Донбасі. Слава Україні!" - написав  Порошенко.

Як повідомляв Укрінформ, 7 вересня бойовики на окупованих територіях Донецької та Луганської областей призначили на 11 листопада так звані вибори. Згідно з рішенням "парламентів" терористичних "ЛНР" і "ДНР", будуть вибирати як ватажків, так і "депутатів".

У МЗС України заявили, що наміри окупаційної адміністрації РФ провести псевдовибори на тимчасово окупованих територіях Донбасу грубо порушують зобов'язання Росії як сторони Мінських домовленостей.

Вибори під дулами російських автоматів ніхто не визнає — Президент

12 вересня спецпредставник Держдепартаменту США щодо України Курт Волкер заявив, що осінні вибори на Донбасі, оголошені проросійськими бойовиками із самопроголошених "ДНР" і "ЛНР", нелегітимні і порушують логіку Мінського процесу.

Вісім держав-членів ООН 30 жовтня оприлюднили спільну заяву, в якій засудили плани проведення на окупованих Росією територіях сходу України так званих виборів у "Л/ДНР".

31 жовтня постійний представник Франції в ООН Франсуа Делатр наголосив, що Німеччина та Франція рішуче налаштовані підтримати суверенітет і територіальну цілісність України, та закликав сепаратистів і Росію припинити підготовку до так званих виборів.

Голова СБУ Василь Грицак 9 листопада заявив, що майбутнім "переможцям" фейкових виборів на окупованих територіях Донбасу в адміністрації президента РФ вже "намалювали" відсотки "підтримки" населення. Водночас, за даними СБУ, Росія через благодійний фонд перерахувала як мінімум 100 мільйонів рублів на потреби псевдовиборів в ОРДЛО.

За словами Грицака, в "ДНР" також заявили, що на псевдовиборах працюватимуть більше 40 фейкових спостерігачів з 22 країн світу. При цьому в списках так званих спостерігачів - громадяни Франції, Іспанії, Туреччини та Нідерландів, які одночасно є бойовиками або співробітниками органів "ДНР".

Грицак також попередив, що після повернення окупованих територій Донецької та Луганської областей під контроль української влади буде обов'язково дано оцінку діям організаторів фейкових виборів.

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Переглядів: 598 | Додав: adminA | Теги: звернення до окупованого Донбасу, Президент
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ