Пт, 2024-04-19, 20:49


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Листопад » 16 » Привітали працівників радіо, ТБ і зв'язку з їх професійним святом Порошенко, Гройсман та Турчинов
09:51
Привітали працівників радіо, ТБ і зв'язку з їх професійним святом Порошенко, Гройсман та Турчинов
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Президент України Петро Порошенко привітав працівників радіо, телебачення та зв'язку з нагоди професійного свята. Привітання оприлюднено на сайті глави держави.

"Свобода слова є наріжним каменем демократії, а будівничими демократичного ладу є ви: журналісти, оператори, режисери та технічні працівники галузі. Я глибоко вдячний за вашу важливу роботу, за те дихання свободи, що відрізняє Україну від інших пострадянських країн. Свою відданість цим принципам та ідеалам ви доводите своєю професійною діяльністю та активною громадянською позицією і під час гібридної війни, нав'язаної Україні російськими окупантами й терористами", - написав президент.

Він наголосив, що без відновлення мовлення та надійного зв'язку на сході держави та в Автономній Республіці Крим, без донесення до суспільства оперативних, об'єктивних та неупереджених відомостей не вибудувати надійних комунікацій із громадянами України на цих територіях.

"Упевнений, що завдяки вашим, дорогі медійники і зв'язківці, досвіду та патріотизму обов'язково вдасться забезпечити інформаційну безпеку у державі та побудувати сильну і демократичну Україну", - підкреслив президент.

Працівників радіо, телебачення і зв'язку з професійним святом привітав також прем'єр-міністр Володимир Гройсман Текст привітання розміщено на урядовому порталі.

"Медіамовники першими реагують на злободенні проблеми та сповіщають про якісні зміни в розвитку суспільства, актуалізують ті питання, вирішення яких очікують громадяни, оперативно висвітлюють гарячі зміни, що відбуваються в нашій країні і світі. В умовах безпрецедентної військової, економічної, інформаційної, гуманітарної агресії проти України та Східної Європи з боку Російської Федерації медіамовники забезпечують нашу країну якісним інформаційним контентом, не враженим “бацилами” ворожої пропаганди", - зазначив Гройсман.

За його словами, особлива заслуга мовників полягає в щоденному тестуванні роботи органів державної влади, виявленні в лавах чиновників корупціонерів і тих, хто займається відвертим саботажем і гальмуванням реформ. "Досить часто така критична позиція медіамовників дозволяє вчасно реагувати на наявні проблеми, оперативно їх виявляти і приймати важливі рішення щодо модернізації державного управління", - наголосив глава уряду.

Гройсман підкреслив, що працівники радіо, телебачення, інтернет-порталів та інформаційних організацій сьогодні є головними партнерами уряду в досягненні основної мети: виходу з економічної кризи, запуску структурних реформ і підготовки належного фундаменту для сталого економічного зростання.

Прем'єр побажав усім медіамовникам здорового і чесного конкурентного середовища, оперативності, неупередженості, модернізації технічних можливостей та завжди ексклюзивного контенту.

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Турчинов теж привітав працівників радіо, телебачення та зв`язку з їхнім професійним святом.

"У нинішні непрості часи ваша професія набуває надважливого значення. Ви – солдати, воїни, які працюють на інформаційній передовій, протидіючи війні, яку веде Росія проти нашої країни і на інформаційному фронті", - наголосив секретар РНБО у своєму вітанні.

"На вас покладено величезну відповідальність, оскільки об’єктивність та неупередженість подачі інформації гарантує демократичний розвиток країни. Ваші оцінки та коментарі впливають на ухвалення державних рішень, ви - літописці новітньої історії України, яким не байдуже її майбутнє", - зазначив Турчинов.

Він особливо підкреслив, що найкращою протидією російській пропаганді, яка є складовою неоголошеної гібридної війни, є правда. І тому професійне, неупереджене, об’єктивне, відповідальне та принципове висвітлення подій, що відбуваються в Україні та світі, є надзвичайно важливим і для наших громадян, і для формування іміджу нашої держави за кордоном.

Турчинов побажав працівникам галузі натхнення, творчої наснаги, мужності, відданості обов’язку, незаангажованості та оптимізму.

День працівників радіо, телебачення та зв’язку встановлено згідно з Указом президента "Про День працівників радіо, телебачення та зв’язку" від 11 листопада 1994 року. Історія свята сягає 16 листопада 1924 року, коли у Харкові в ефір вийшла перша в Україні радіопрограма. Відтоді журналісти та працівники сфери радіо відзначали цей день як професійне свято. Нині ж до них долучилися телевізійники, представники інтернет-ЗМІ. Цей день відзначають і фахівці зв’язку, що забезпечують роботу телефонних мереж та мереж інтернет-зв’язку.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1058 | Додав: adminA | Теги: Гройсман, ТБ і зв'язку, працівники радіо, професійне свято, Турчинов, порошенко
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ