Вт, 2024-04-23, 14:20


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Лютий » 7 » Про посилення морозів і хуртовини синоптики попереджають
16:31
Про посилення морозів і хуртовини синоптики попереджають
Інші останні Прогнози погоди на сайті holosUA.com/

В Україні 8 лютого холодне повітря охопить майже всю територію країни, температура і далі буде знижуватися, повідомляє Укргідрометцентр.

У більшості областей України, крім півдня і сходу, в зоні впливу атмосферних фронтів випадатиме сніг різної інтенсивності – від невеликого до сильного, посилиться вітер.

Вночі в Україні, крім східних регіонів, Чернігівської та Сумської областей, очікуються сніг, хуртовини (у Волинській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Житомирській, місцями в Київській, Черкаській, Кіровоградській області сильний сніг), вдень на Правобережжі країни невеликий, місцями помірний сніг, на решті території без опадів.

Температура вночі 13-18 C зі знаком мінус, у східних регіонах, Чернігівській та Сумській областях 20-26 C морозу, вдень 9-15 C морозу; в південних областях і Прикарпатті вночі 5-11 C, вдень 2-7 C морозу. На Закарпатті та крайньому півдні очікується мокрий сніг з дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь; температура протягом доби від 3 C морозу до 2 C тепла. На дорогах країни ожеледиця.

У Києві 8 лютого вночі помірний, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с, вночі пориви 15-20 м/с, хуртовина. Температура вночі 14-16 C, вдень 10-12 C морозу.

9 лютого в Україні збережеться холодна погода з температурою вночі 17-22 C морозу, на сході, Чернігівщині та Сумщині до 26 C, вдень 8-15 C морозу. У південних та західних областях вночі 11-16 C, вдень 3-8 C морозу. В Закарпатті вночі 0-5 C морозу, вдень 1-6 C тепла. Без опадів, лише вночі в західних областях місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця.

У Києві 9 лютого без опадів, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 18-20 C, вдень 10-12 C морозу.

Раніше харківський бабак Тимко передбачив початок справжньої весни в середині березня.

На Закарпатті рейсовий автобус зірвався з 15-метрового обриву

У вівторок близько 6.30 в с. Кваси Рахівського району (Закарпатська обл.) зірвався у прірву "Еталон", що виконував рейс "Ясіня – Ужгород" з 11 пасажирами, унаслідок чого травм легкого ступеня тяжкості зазнали три людини.

Як повідомляється на сайті Закарпатської облдержадміністрації, за попередніми даними, водій, перевищивши швидкість, не вписався в поворот біля кафе "Лісова пісня". У результаті автобус з'їхав на узбіччя і перекинувся на бік.

"Висота обриву над Тисою в цьому місці становить понад 15 метрів. Автобус скотився вниз чотири метри і вперся в два дерева, це фактично і врятувало пасажирів", - повідомив керівник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

На місце виїхав голова Рахівської районної держадміністрації, кілька бригад "швидкої допомоги" і рятувальники.

"На момент аварії в "Еталоні" було 11 пасажирів, троє з них (дві жінки і молодий хлопець) дістали легкі травми. Медична допомога знадобилася і водієві, хоча жодних травм у нього не виявили (чоловіку стало погано в результаті шоку). Зараз рятувальники витягають автобус з обриву", - йдеться в інформації.

На Харківщині рятувальники добувають із снігових заметів "швидкі" і вантажівки

У Харківській області за останню добу рятувальників 7 разів залучали для надання допомоги водіям автомобілів, які потрапили в снігові замети.

"Було вивільнено 7 автомобілів, серед яких 3 карети швидкої медичної допомоги, 2 вантажівки, 1 легковий і 1 шкільний автобус (без дітей)", - повідомляє прес-служба ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

Всього з початку зими підрозділи ДСНС у Харківській області залучалися для надання допомоги в подібних випадках 198 разів. Вони витягли із заметів і з обмерзлих ділянок дороги 227 одиниць техніки (у т.ч. 74 карет швидкої медичної допомоги), в яких перебувало 502 людини.

Нагадаємо, у п'яти областях України через погіршення погоди обмежили рух великих машин.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Прогнози погоди | Переглядів: 735 | Додав: adminA | Теги: хуртовини, морози, синоптики
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ