Вт, 2024-04-23, 14:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Січень » 17 » Протест триває: жінки-депутати заночували в лікарні
11:02
Протест триває: жінки-депутати заночували в лікарні
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Встановлювати таксофон на 9-му поверсі ЦКЛ "Укрзалізниці" в Харкові, де утримується екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, не можна. Про це на брифінгу в медичному закладі заявив заступник начальника Управління ДПтСУ в Харківській області Андрій Лапінський, передає УНІАН.

"Це охоронюваний пост. Це караул. Це територія лікарні. Про який таксофон може йти мова?", - обурився Лапінський. Він зазначив, що таксофон встановлюється в колоніях.

У свою чергу начальник Качанівської виправної колонії Ігор Колпащіков підкреслив, що проведення телефонних розмов ув’язненими, які знаходяться на лікуванні, не передбачене законом.

"Не передбачено на сьогодні діючим законодавством проведення телефонних розмов, знаходячись в лікарні. У порядку виключення такі можливості надавалися, і близько 25 дзвінків вона (Тимошенко) мала можливість провести", - сказав Колпащіков.

За його словами, у Качанівській виправній колонії таксофон встановлений у черговій частині. За словами начальника колонії, жінки-ув’язнені мають можливість під контролем представника колонії користуватися таксофоном без обмежень.

Водночас перед цим на брифінгу в ЦКЛ "Укрзалізниці" народний депутат України Андрій Сенченко сказав журналістам, що головний лікар не заперечував проти встановлення таксофону на 9-му поверсі. Депутат додав, що йому відомо, що технічна можливість встановлення цього таксофону у ВАТ "Укртелеком" є. Сенченко заявив, що депутати готові взяти на себе витрати із встановлення таксофону на 9-му поверсі ЦКЛ "Укрзалізниці" у Харкові.

Аваков: жінки-депутати ночували в лікарні Тимошенко сидячи на стільцях і без води

Народні депутати від Батьківщини Олександра Кужель, Людмила Денисова та Тетяна Слюз ночували, сидячи на стільцях, в кімнаті для побачень в Центральній клінічній лікарні Укрзалізніці, де перебуває екс-прем'єр Юлія Тимошенко. Про це заявив нардеп від "Батьківщини" Арсен Аваков, повідомляє прес-служба партії.

"Жінки-депутати залишилися ночувати, сидячи на стільцях - без води та постільної білизни. Тим самим вони приєдналися до акції непокори Тимошенко, і разом з нею вимагають виконання заявлених ними умов", - сказав Аваков.

Головний лікар шокований безтактністю народних депутатів

Головний лікар ЦКЛ № 5 міста Харкова Михайло Афанасьєв обурений поведінкою народних депутатів, які прибули на зустріч з екс-прем'єром Юлією Тимошенко, яка проходить курc лікування.

"Я шокований безтактністю народних депутатів, які сьогодні прибули в ЦКЛ для зустрічі з засудженою Тимошенко. Справа в тому, що приміщення, де зараз знаходяться депутати і куди в дану хвилину ще намагається один з народних депутатів провести журналістів у супроводі людей спортивної статури, це реанімаційний блок. Тут знаходяться пацієнти у важкому стані. І вони не повинні ставати жертвами політичний акцій і подібних ситуацій. Вони ж теж люди", - розповів Афанасьев.

"Я вважаю те, що зараз відбувається неприпустимим і розраховую на порядність народних обранців", - підкреслив головлікар.

Як повідомлялося, 16 січня до Тимошенко в лікарню прибула група жінок-депутатів, які заявили про приєднання до акції громадянської непокори, оголошену екс-прем'єром 8 січня.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1637 | Додав: adminA | Теги: лікарні, жінки-депутати, протест
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ