Чт, 2024-04-18, 13:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Травень » 10 » Провину клівлендський маніяк частково визнав. Йому може загрожувати страта
11:29
Провину клівлендський маніяк частково визнав. Йому може загрожувати страта
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/
Обвинувачений у викраденні і зґвалтуванні трьох дівчат Аріель Кастро частково визнав свою провину, повідомляє телеканал CNN з посиланням на джерело, наближене до слідства, передає РИА "Новости".

У чому саме зізнався "клівлендський маніяк", не уточнюється. Раніше повідомлялося, що йому пред'явлені офіційні звинувачення у викраданні і зґвалтуваннях дівчат. Прокуратура може також звинуватити його у вбивстві з обтяжливими обставинами, адже слідчі вважають, що через побиття у однієї з полонянок Кастро трапилися кілька викиднів.

Як повідомив прокурор Томас Макгінті, в штаті Огайо за вбивство з обтяжливими обставинами, вчинене під час викрадення, можна засудити до смерті.

Аманда Беррі, Джина Дехесус і Мішель Найт, котрі пробули в полоні у маніяка 10 років, були виявлені в будинку Кастро і звільнені в понеділок, 6 травня, після того як одній із полонянок вдалося покликати на допомогу.

Кастро спробував втекти, але був заарештований, незабаром поліція заарештувала і двох його братів Оніла і Педро. Ув'язнені Кастро піддавалися тортурам і жорстокому поводженню, в будинку були виявлені мотузки і ланцюги.

Беррі зникла 21 квітня 2003 року, на той момент дівчині було 16 років. Рік потому дорогою зі школи зникла 14-річна Дехесус. Найт, якій зараз 32 роки, зникла безвісти 12 років тому. Дівчата були викрадені і насильно утримувалися в будинку Кастро. Під час ув'язнення у Беррі народилася дочка, зараз дівчинці шість років. Батьківство наразі встановлює слідство.

За даними слідчих, ув'язнені скористалися першою можливістю втекти, яка їм випала. Як повідомляє Рейтер, за весь час перебування в полоні вони всього два рази опинялися поза домом і лише на короткий час.

Раніше слідчі виявили передсмертну записку Кастро, яку той підготував ще в 2004 році. У записці Кастро розповів, що в дитинстві зазнавав насильства з боку родича, а тепер має намір звести рахунки з життям, а всі свої накопичення просив передати викраденим жінкам. Також слідчі виявили інші записи обвинуваченого, які охарактеризували як "досить довгі, які швидше нагадують щоденник".

Кастро лякав дружину манекеном у парику і саджав її в коробку

Тим часом преса дізнається все нові неприємні факти про Аріеля Кастро. Так, родичі його колишньої дружини, яка пішла від нього багато років тому, а минулого року померла після довгої хвороби, описують його як справжнього монстра. Він регулярно її бив і залишав під замком, а одного разу змусив влізти в картонну коробку і там закрив, заявивши, що вона зможе вийти тільки з його дозволу, розповіла сестра покійної в інтерв'ю Associated Press.

В іншій раз Кастро зіштовхнув дружину зі сходів. Кілька разів він ламав їй ніс, вивихнув плече, стверджує сестра. Замикаючи її в будинку, він забороняв їй користуватися телефоном і влаштовував перевірки "на слухняність". Він потихеньку піднімався сходами і шпигував за дружиною, яка й не підозрювала про його повернення.

Кастро залякував нещасну жінку. У цій справі йому "допомагав" жіночий манекен з перукою. Одного разу, коли дружина повернулася додому з повними руками продуктів, чоловік раптово підскочив до дверей разом з манекеном, до того її налякавши, що вона впала і вдарилася головою.

Останній раз Кастро вдарив дружину в 1996 році. Після цього вона вибігла з будинку з одним із синів, закликаючи на допомогу сусідів. Історія її порятунку була схожа на ту, що сталася з трьома полонянками Кастро. Його невістка пригадує, що її чоловік, син Кастро, розповідав їй про побиття, яким піддавалася його мати.

Цю жінку маніяк не залишав у спокої і після того, як та втекла. Він неодноразово погрожував вбити її і дітей - востаннє це було в серпні 2005 року, після чого поліція видала ордер на її захист від цієї людини. Документ наказував Кастро не контактувати і не наближатися до колишньої дружини, а також не піддавати її та інших членів сім'ї жорстокому поводженню.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 1064 | Додав: adminA | Теги: провина, клівлендський маніяк, страта
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ