Пт, 2024-04-19, 05:05


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Липень » 25 » Росія може захопити Польщу за одну ніч - Bild
12:08
Росія може захопити Польщу за одну ніч - Bild
Інші останні Іноземні видання по-українськи на сайті holosUA.com/

Експерти американського аналітичного центру Atlantic Council в новому дослідженні дійшли висновку, що "Росія може захопити свою сусідку Польщу за одну ніч", повідомляє німецький таблоїд Bild. Через це НАТО, як підкреслюють у центрі, має завжди бути готовою до воєнного зіткнення з Росією.

"Навіть якщо в даний час Москва не зацікавлена ​​в тому, щоб йти на пряме зіткнення з НАТО, все може змінитися за одну ніч і стати реалізованим у найкоротші терміни. Тим більше, що відповідні плани і необхідні для цього ресурси давно підготовлені", - йдеться в документі.

Путінська анексія Криму, звертають увагу автори дослідження, "наочно довела, як швидко Росія може ставити всіх перед доконаними фактами". Логічний висновок для мозкового центру: треба бути готовим до всього і бути в змозі в екстрених випадках завдати удар у відповідь на повну силу!

Тільки так країни-партнери будуть убезпечені з огляду на російську загрозу.

Навіть для можливої воєнної відповіді експерти підготували пропозиції. До прийнятних цілей, на їхню думку, надаються московське метро, ​​електромережа Санкт-Петербурга і російський державний телеканал RT.

Як вважають аналітики центру, Польща "повинна дати зрозуміти Росії, що в разі початку військових дій вона пошле в Калінінградську область підрозділи спецназу, які будуть знищувати стратегічні важливі цілі на кшталт ракетних батарей", додає видання.

Необхідну впевненість у собі сусіди Росії можуть отримати, тільки якщо Сполучені Штати будуть і надалі розміщувати в регіоні ракети.

Попервах близько 4000 солдатів Альянсу буде переведено до держав-членів - Польщі, Латвії, Литви та Естонії. Про це вирішено на Варшавському саміті на початку липня. Це рішення Росія піддала гострій критиці.

Російський президент Володимир Путін має тепер балістичні озброєння, досить модернізовані й приведені у відповідність до того, що він під час кризи зможе розділити НАТО. І не тільки відокремити країни Балтії від решти Європи, а й Європу - від решти НАТО.

"Росія може відрізати нас від США і Канади. Ми не можемо цього допустити", - попередив високопоставлений чиновник НАТО на саміті НАТО у Варшаві. В російському анклаві Калінінград, в Криму, Чорному та Середземному морях Росія розмістила ракети, які можуть бути використані в комбінації, як стратегічний килим бомбардувань.

"Тому-то в період кризи нашу свободу пересування може бути строго обмежено", застеріг офіційний представник НАТО. До того ж, Путін може спробувати перешкодити поповненню Альянсу.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Іноземні видання по-українськи | Переглядів: 820 | Додав: adminA | Теги: Bild, одна ніч, Росія, захоплення Польщі
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ