Пт, 2024-04-19, 20:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Травень » 17 » Росія передала бойовикам мільярд рублів. ВІДЕО
15:11
Росія передала бойовикам мільярд рублів. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

За минулу добу в зоні проведення АТО на Донбасі п'ятеро військовослужбовців Збройних сил України зазнали поранень, загиблих немає, повідомив речник Адміністрації президента нз питань АТО Олександр Мотузяник, передає Інтерфакс-Україна.

"За минулу добу п'ятеро українських військовослужбовців зазнали поранень: четверо під Авдіївкою унаслідок ворожого обстрілу. Ще один військовий дістав поранень під Таранчуком, також у результаті мінометного обстрілу", - розповів на брифінгу у вівторок, 17 травня, в Києві.

Мотузяник поінформував, що на луганському напрямку противник один раз порушив режим припинення вогню – поблизу Трьохізбенки.

На донецькому напрямку після півночі поблизу Авдіївки НЗФ обстрілювали позицій сил АТО протягом двох годин. Бойовики застосували міномети, гармати калібром 120 мм, комплекси "Гвоздика", загалом по позиціях українських військових було випущено 58 артилерійських, 15 танкових і понад 50 мінометних снарядів.

"Противник стріляв із великої відстані від лінії розмежування. Для коригування застосовували 2 БПЛА, зокрема "Орлан 10", - зазначив Мотузяник.

Він наголосив, що за добу на донецькому напрямку вчинено 7 обстрілів, 5 з них – із застосуванням важкого озброєння.

На маріупольському напрямку бойовики порушували режим припинення вогню по всій лінії зіткнення, за добу там зафіксовано 10 збройних провокацій. Зокрема, в Докучаєвську НЗФ випустили по позиціях сил АТО 50 мінометних снарядів.

"Противник також атакував з повітря – за допомогою БПЛА скинув запальні кумулятивні гранати на територію тилового складу, розміщеного за 20 км від лінії фронту. Втрат серед особового складу і техніки немає", - наголосив спікер АП.

Розвідка: за добу на Донбасі знищено одного російського військовослужбовця і ще трьох поранено

За минулу добу в зоні проведення Антитерористичної операції на сході України знищено одного російського військовослужбовця та ще трьох поранено. Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Продовжуються випадки підриву на власних мінних полях військовослужбовців 1-го Армійського корпусу, пов’язані з втратою у квітні цього року карт мінних полів на Мар`їнському напрямку та неупорядкованим мінуванням підходів до передових позицій. Так, 16 травня внаслідок підриву на міні загинув один та поранено двох військовослужбовців 100-ї окремої мотострілецької бригади (Донецьк)", - зазначається у повідомленні.

Також у розвідці поінформували, що вчора під час невдалого виходу в складі диверсійно-розвідувальної групи отримав поранення один військовослужбовець 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ).

Як повідомляє розвідка, Росія надіслала на тимчасово окуповану територію Донецької області 1,2 млрд рублів.

"На початку травня ц.р. до т.зв. ДНР через н.п. Маринівка з Ростовської області РФ ввезено 1,2 млрд російських рублів та 382 тис. дол. США готівкою для забезпечення функціонування органів місцевого управління та повсякденної діяльності військових підрозділів ЗС РФ", - сказано у повідомленні.

Зазначається також, що було завезено 35 тисяч бланків паспортів, "призначених у т.ч. для оформлення громадянства РФ особам, які виявили бажання та будуть відібрані для служби за контрактом у ЗС РФ".

Раніше повідомлялося, що бойовики 18 разів за добу відкривали вогонь. Ворожий дрон скинув на сили АТО вибухові пристрої.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 779 | Додав: adminA | Теги: мільярд рублів, бойовики, Росія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ