Пт, 2024-03-29, 01:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Серпень » 21 » Розпалюючи війну в Україні, Путін вирішує демографічні проблеми Росії, – ІС
15:09
Розпалюючи війну в Україні, Путін вирішує демографічні проблеми Росії, – ІС
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/

До серпня Путін і його челядь вже не збиралися ховати шило в мішку і відкрито визнали, що однією з причин, яка спонукала російських агресорів цілеспрямовано знищувати інфраструктуру сходу України, була демографічна проблема в Росії.

Про це пише група «Інформаційний опір».

«Вчора російські засоби масової дезінформації вийшли під заголовками «Росія через приплив біженців з України розширила програми переселення співвітчизників».

Насправді заголовки путінських видань під подібним, але злегка зміненим гаслом мали вийти ще в 2013 році: «Росія через планований приплив біженців з України затвердила нові програми переселення співвітчизників».

Як повідомили кремлівські ЗМІ, Федеральна міграційна служба вирішила усунути перешкоди, які заважали біженцям з України отримувати російське громадянство в спрощеному порядку. Підготовлений міграційною службою проект постанови уряду РФ пропонує для українців, які отримали в РФ тимчасовий притулок або статус біженця, встановити особливий порядок включення до держпрограми зі сприяння добровільному переселенню в РФ співвітчизників.

Як стверджують російські «журналісти», з початку конфлікту вимушено покинули територію України і перебувають на території Росії більше 730 тис. громадян. А так як завдяки російським же терористам у громадян України немає можливості повернути назад, то міграційна влада РФ вирішили «піти назустріч» постраждалим і влаштувати їх на ПМЖ в далеких куточках великої Росії.

Крім цього, 15 серпня товариш Медведєв підписав розпорядження № 1528-р, яким пропонується узгодити зміни в державні цільові програми по «добровільному» (читай – вимушеному) переселенню співвітчизників, що проживають за кордоном в ряді регіонів РФ (Хабаровський край, Республіка Марійська, Сахалінська, Амурська, Калузька, Омська, Оренбурзька, Пензенська, Псковська, Тамбовська, Тульська, Воронезька, Смоленська області, Республіка Карелія та ін.).

В результаті ухвалених рішень в 37 суб’єктів Федерації в 2014 році зможуть переселитися «співвітчизники» з України. Найбільшу кількість планують прийняти Тульська область, Калузька і Оренбурзька області, Тамбовська область.

Таким чином, до серпня Путін і його челядь вже не збиралися ховати шило в мішку і відкрито визнали, що однією з причин, яка спонукала російських агресорів цілеспрямовано знищувати інфраструктуру сходу України була демографічна проблема в Росії. «Ефективний», «мудрий» і «великий» кремлівський фюрер не зміг за час свого перебування біля керма створити умови для підвищення популяції власного народу.

Необхідно нагадати, що станом на 2013 рік, за шість років існування програми з добровільного переселення співвітчизників до Росії повернулося цілих 125 тис. осіб, замість заявлених 700 тисяч. У той же час населення (російської національності) Росії стрімко скорочується, а народжуваність народів Північного Кавказу впевнено зростає.

Станом на 2014 рік в традиційних російських областях смертність впевнено перевищувала народжуваність, а спад населення становив:

Псковська область – 7,64%;

Тульська область – 7,57%;

Тамбовська область – 6,55%;

Смоленська область – 5,76%;

Рязанська область – 4,97%;

Воронезька область – 4,84%;

Пензенська область – 4,06%.

Водночас значне зростання народжуваності спостерігається в республіках Північного Кавказу:

Чеченська республіка – 19,59%;

республіка Інгушетія – 17,51%;

республіка Дагестан – 13,29%;

Кабардино-Балкарська Республіка – 6,59%.

Для ліквідації таких негативних тенденцій, путінська влада, менш ніж за рік (липень-серпень 2013 року) до анексії Криму та дестабілізації ситуації на сході України стверджує в більшості вище зазначених регіонів нові програми з переселення співвітчизників. Але яким чином кремлівські чиновники планували залучати «співвітчизників» після шестирічного провалу програми? Варто зауважити, що в 2013 році міністр регіонального розвитку РФ І.Слюняев заявив про необхідність створення умов для щорічного припливу в Росію 300 тисяч співвітчизників. Зараз, дивлячись на картину зруйнованих міст Донецької та Луганської областей, читаючи новини про терор, який творять путінські найманці, і про кількість українських біженців в Росії, можна сказати, що «всі умови створені».

У цьому контексті не можна в черговий раз не підкреслити підлості Путіна. Для того, щоб хоч якось зменшити темпи народжуваності населення на Північному Кавказі і вирішити проблему з маргіналами, які є для нього потенційними терористами, він «тупо» спрямовує їх на війну в Україні. Звідти більшість потенційних ворогів держави Росія повертаються або ногами вперед, або без цих же ніг і рук, що, природно, знижує їх терористичний і дітородний потенціал. У той же час, наприклад, Кадиров в силу своєї собачої покірності і бажання вислужитися, з радістю відправляє своїх співвітчизників (мусульман!!!) воювати за православну віру і «російський світ» проти якихось міфічних нацистів...

Як бачимо, з вище перерахованого, розпалюючи війну в Україні, Путін, зокрема, прагне:

- Послабити нашу економіку за рахунок цілеспрямованого знищення промислової інфраструктури сходу України;

- Змусити громадян України переїхати на ПМЖ в Росію для вирішення там демографічної проблеми і порятунку загниваючого проекту під назвою «російський світ», якому загрожує «мир Північного Кавказу»;

- Вирішити проблему «світу Північного Кавказу», шляхом відсилання кавказьких маргіналів на війну в Україні, тобто за допомогою геноциду «неросійського» і українського народу врятувати фантом «русского міра».


 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 1120 | Додав: adminA | Теги: Україні, війну, Путін демографічні проблеми Росії, – ІС
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ