Пт, 2024-04-19, 14:33


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Травень » 6 » "Шахтёр" проиграл "Севилье" и выбыл из Лиги Европы. ВИДЕО
08:21
"Шахтёр" проиграл "Севилье" и выбыл из Лиги Европы. ВИДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

У Севільї завершився матч 1/2 фіналу Ліги Європи, в якому "Севілья" виграла у донецького "Шахтаря" з рахунком 3:1 і, перемігши за сумою двох матчів (5:3), вийшла у фінал єврокубка. Доля двоматчевого протистояння була вирішена у другому таймі матчу, передає УНІАН.

Господарі поля на "Рамон Санчес Пісхуан Арені" у Севільї почали гру дуже активно і забили перший гол вже в самому дебюті гри. На 9-й хвилині груба помилка Малишева, який втратив м'яч практично в центрі поля, завершилася виходом Кевіна Гамейро сам на сам із П'ятовим - француз точно пробив під голкіпером донеччан.

Втім, до кінця першого тайму "Шахтар" вирівняв не тільки гру, а й результат. У самій кінцівці тайму, на 44-й хвилині Марлос ювелірною передачею вивів Едуардо да Сілву один на один з Соріа, і бразилець відправив м'яч у сітку - 1:1.

А в другому таймі іспанці показали свою перевагу над донецькою командою. Ледь поновилася гра, як на 47-й хвилині "Севілья" провела швидку контратаку, в якій після розрізної передачі Крихов'яка на Гамейро той першим дотиком прокинув м'яча повз П'ятова, а другим точно пробив по порожніх воротах - 2:1. А на 59-й хвилині Маріано прийняв м'яч і красивим ударом поклав його під дальню штангу - 3:1.

Отже, донеччани припинили свій шлях у Лізі Європи на стадії півфіналу, а іспанський клуб зіграє у вирішальному матчі турніру - 18 травня в Базелі (Швейцарія).

Севілья (Іспанія) - Шахтар (Україна) - 3:1 (1:1)

Голи: Гамейро (9, 47), Маріано (59) - Едуардо (44);

С: Сорія, Маріано, Рамі, Каррісу, Тремулінас (Ескудеро, 74), Коке, Крихов'як, Нзонзі, Вітол, Банега (Крістофоро, 89), Гамейро (Іборра, 83);

Ш: П'ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі, Малишев, Степаненко, Марлос (Веллінгтон Нем, 85), Коваленко, Тайсон (Бернард, 77), Едуардо (Дентіньйо, 85);

Попередження: Вітол - Марлос, Ракицький, Кучер, Срна, Едуардо, Степаненко, Ісмаїлі;

Перший матч – 2:2.

Луческу: ми програли протистояння у Львові

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував поразку від "Севільї" і виліт з Ліги Європи в ефірі телеканалу "Футбол 1".

"Як у Львові, так і тут після першого тайму у мене було відчуття, що ми можемо пройти цю команду. Але нам не вистачило терпіння. Ми кинулися на "Севілью", замість того щоб контролювати м'яч – і привезли собі дві контратаки, які "Севілья" реалізувала. Я задоволений усіма хлопцями. Тим, як ми грали в Лізі Європи. Ми принесли достатню кількість очок у скарбничку українського футболу. Думаю, що ми програли це протистояння не тут, а у Львові. Тоді в першому таймі ми могли вирішити результат протистояння.

"Севілья" – досвідчена команда, вона використовувала наші помилки. Сьогодні теж помилка нашого гравця Малишева призвела до того, що "Севілья" відразу ж реалізувала свій момент.

Помилка Малишева цілком з'ясовна. Нічого страшного в цьому не було. Мене засмутило те, що ми в другому таймі почали неправильно грати. Ми хотіли відразу приголомшити суперника, замість того щоб контролювати м'яч. Було ще багато часу.

Зараз ми створили нову команду. У нас два молодих футболісти стали гравцями основного складу – Малишев і Коваленко. Гра команди досить агресивна і видовищна. Ми граємо в атакувальний футбол. Раніше говорили, що в нас у складі грають самі бразильці, зараз же у нас просто грають хороші гравці.

Майбутнє? Нас чекає дуже складна гра з "Карпатами", потім з "Олександрією" в півфіналі Кубка. Потім і будемо говорити, що буде далі", – сказав Луческу.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 812 | Додав: adminA | Теги: Шахтер, севилья, Лига Европы
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ