Чт, 2024-03-28, 15:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 12 » Шоу "Зірка+Зірка": все про проект і офіційні правила голосування. Всі випуски програми онлайн
14:12
Шоу "Зірка+Зірка": все про проект і офіційні правила голосування. Всі випуски програми онлайн
Інші останні Анонси. Повідомлення. Прес-релізи на сайті holosUA.com/
Телеканал "1+1" купив у шведської компанії "Zodiak TELEVISION" популярний розважальний формат "Stars On Stage". В українському варіанті шоу отримало назву "Зірка+Зірка", а взяти в ньому участь запросили не тільки українських, але й російських артистів.

"Stars On Stage" – це виключно живий звук, імпровізації і найнесподіваніші співочі дуети. Це проект, в якому співають навіть ті, кого складно уявити на великій сцені з мікрофоном у руці. Це проект, у якому зірки вчать співати інших зірок.

В українському шоу взяли участь Настя Каменських, гурт "ВІА Гра", Ірина Білик, Анна Сєдокова, Ігор Вєрнік, Олексій Панін, Олександр Буйнов, Олена Шоптенко, Руслана Писанка, Саті Казанова, Марія Берсенєва, Сергій Писаренко, Дар`я Астаф'єва, Сергій Астахов, Сергій Звєрєв, Віктор Логінов, Олена Перова, Георгій Хостикоєв, Володимир Гришко, Вася Фролова, Ваня Дорн, Інна Цимбалюк, Валерій Харчишин, Ольга Будина, Гарік Кричевський, Віктор Бронюк, Анна Семенович та Олег Скрипка.

Ведучими нового шоу стали Юрій Горбунов та Наталія Могилевська. А ось судити зіркові пари буде журі у складі чотирьох метрів естради: Потапа, Лайми Вайкулє, Ігоря Ліхути та Вєрки Сердючки. Саме вони виставлятимуть дуетам оцінки, а пари-аутсайдери зможуть бути врятовані лише за допомогою симпатій глядачів у залі.

Керівником проекту виступила Ірина Горова, а режисером-постановником став відомий кліпмейкер Семен Горов.


ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН ВСІ ВИПУСКИ ШОУ "ЗІРКА+ЗІРКА"



ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА СМС ГОЛОСУВАННЯ

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ:

1.1. Sms-голосування в програмі «ЗІРКА+ЗІРКА» - сервіс, що полягає в отриманні від абонентів голосів за учасників проекту «ЗІРКА+ЗІРКА» шляхом направлення SMS - повідомлень  із номером обраної пари в проекті каналу«1+1» «ЗІРКА+ЗІРКА». За результатами проведення голосування по закінченню проекту визначаються переможці серед абонентів, що отримують подарунок згідно умов, що викладені в даних Правилах.

1.2. Термін «SMS» (англ. Short Message Service — служба коротких повідомлень) в рамках даних Правил означає технологію, яка дозволяє здійснювати прийом та передачу коротких текстових повідомлень за допомогою мобільного телефону стандарту GSM. 

1.3. Організатором SMS – голосування «ЗІРКА+ЗІРКА» є  ТОВ «АйФрі Україна». Адреса Організатора: 03124, м. Київ, вул. М.Василенка, буд. 7-А, організатор діє на замовлення Товариства з обмеженою відповідальністю "Телерадіокомпанія "Студія 1+1”

Виконавцем є ТОВ «АйФрі Україна».

1.4. Територія дії SMS-голосування – територія України.

1.5. Учасники голосування мають можливість прийняти участь у ньому та отримати у якості подарунка предмети, визначені п. 1.6. даних Правил.

1.6. Фонд подарунків  складає:

- сумка жіноча(Parfois, Китай, ТОВ «Арго торгівельна мережа») 3 шт.;

- гаманець жіночий (Parfois «Португалія», Китай, ТОВ «Арго торгівельна мережа» опис, назва виробника) 3 шт.;

- годинник (Parfois, Китай, ТОВ «Арго торгівельна мережа») 3 шт.

- шарф (Parfois, Китай, ТОВ «Арго торгівельна мережа») 3 шт.

- парасолька (Benetton, ТОВ «Арго торгівельна мережа») 3 шт.

 2. МЕТА ТА ТРИВАЛІСТЬ SMS-голосування:

2.1. SMS-голосування дає глядачам змогу прийняти участь в альтернативному глядацькому голосуванні за учасників програми «Зірка+Зірка»;

2.2. SMS-голосування загалом триває з «22» листопада 2010 року по «26» грудня 2010 року включно.

2.3. Голоси глядачів приймаються з 20:00 понеділка до 20:00 неділі для відповідних ефірів:

       № 10 (голосування триває з 20.00 22.11.2010 до 20.00 28.11.2010),

            № 11 (голосування триває з 20.00 29.11.2010 до 20.00 05.12.2010),

            № 12 (голосування триває з 20.00 06.12.2010 до 20.00 12.12.2010),

            № 13 (голосування триває з 20.00 13.12.2010 до 20.00 19.12.2010),

            № 14 (голосування триває з 20.00 20.12.2010 до 20.00 26.12.2010),

 2. УМОВИ SMS-голосування:

3.1. Брати участь в SMS-голосуванні можуть телеглядачі, які є абонентами операторів стільникового зв’язку України: ЗАТ «Київстар Дж.Ес.Ем», ПрАТ «МТС Україна» (МТС, JEANS), ТОВ «АСТЕЛІТ» (life:),  ЗАТ «Українські радіосистеми» (Білайн).

3.2. Брати участь в SMS-голосуванні можуть телеглядачі, яким на момент SMS-голосування виповнилось 18 років. Враховуючи інтерактивний характер SMS-голосування, організатор попереджає про зазначені вікові обмеження, але не несе та не може нести відповідальність за порушення телеглядачами правил про вікові обмеження.

3.3. Надсилання SMS-повідомлення на Короткий номер є платним. Вартість надсилання SMS-повідомлення на Короткий номер становить 3,00 (три) гривні (з ПДВ, без ПФ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% з вартості послуги без урахування ПДВ). Вартість надсилання SMS-повідомлення на Короткий номер автоматично знімається з особистого рахунку абонента.

3.4. Довідки щодо умов SMS-голосування надаються за телефоном 044 545 77 03. дзвінки оплачуються відповідно до тарифів оператора.

3.5. Інформація про детальні умови SMS-голосування розміщується на веб-сайті http://1plus1.tv.

3.6. Послуга надається ТОВ «АйФрі Україна» (адреса: Україна, м. Київ, вул. М.Василенка, 7А).

Претензії щодо якості та порядку надання послуг направляються на розгляд ТОВ «АйФрі Україна». Телеканал «1+1» не розглядає претензії, пов’язані з якістю та порядком надання послуг доступу до інтерактивної системи SMS-голосування.

4. ПРАВИЛА SMS-голосування:

4.1. Для того, щоб взяти участь у SMS-голосуванні телеглядачеві необхідно з телефону, який підключений до мережі операторів стільникового зв’язку України: ЗАТ «Київстар Дж.Ес.Ем» (КИЇВСТАР, DJUICE) та/або ПрАТ «МТС Україна» (МТС, JEANS) та/або ТОВ «АСТЕЛІТ» (life:), ЗАТ «Українські радіосистеми» (Білайн) надіслати SMS-повідомлення на Короткий номер 4262.

4.2. За успішне надсилання SMS-повідомлення на Короткий номер 4262 абонент сплачує вартість послуги, вказану в пункті 3.3 цих Правил.

4.3. Після надсилання SMS-повідомлення відповідному абонентові надходить зворотне SMS-повідомлення з інформацією про нараховані бали.

5. ПОРЯДОК ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ:

5.1. За відправку SMS-повідомлення на номер 4246 за будь-яку пару учасників телевізійного проекту в проміжок часу, відведений на голосування, абонентові нараховується 10 балів.

5.2. У випадку, якщо голос абонента співпаде з більшістю учасників голосування за відведений проміжок часу, абоненту нараховується 50 балів додатково.

5.3. Абонент, що набрав максимальну кількість балів протягом ефірів передачі «Зірка+Зірка» з 22 листопада по 26 грудня 2010 року, стає переможцем та отримує подарунок.

5.4. Загальна кількість абонентів, що отримають подарунки  – 15 осіб, що набрали максимальну кількість балів:

Перший, другий та третій абоненти, що набрали максимальну кількість балів, – отримують годинник ТМ Pourfois.

Наступні три абонента – отримують сумки ТМ Pourfois.

Наступні три абонента – отримують парасольки ТМ Benneton

Наступні три абонента – отримують шарфи ТМ Pourfois

Наступні три абонента – отримують гаманці ТМ Pourfois

5.5. У випадку, якщо на момент підрахунку балів, виявиться декілька абонентів, які набрали однакову кількість балів, подарунок отримує абонент, голос якого співпав з думкою більшості найбільшу кількість разів, а також прийняв участь у голосуванні за учасників максимальної кількості ефірів передачі «Зірка + зірка».  

5.6. Для участі в голосуванні Абоненту необхідно відправити повідомлення на номер 4262 з номером пари учасників, яку абонент вважає кращою.

5.7. Всього в голосуванні бере участь 7 пар учасників. Номери пар учасників для голосування:

1 - Кричевський, Писаренко,

2 - Писанка, Гришко,

3 - Буйнов, Цимбалюк,

4 - Дорн, Фролова,

5 - Каменських, Берсєнєва,

6 - Білик, Звєрєв;

7 - Харчишин, Будіна

Абонент не обмежений у кількості відправлених SMS-повідомлень.

5.8. Абонент, який відправить SMS-повідомлення на номер 4262 з номером пари учасників, гарантовано отримує java-браузер у відповідь на своє перше SMS-повідомлення, що відповідає умовам проекту.Під отриманням java-браузера мається на увазі отримання абонентом можливості забрати одиницю контенту з вап-сайту wap.i-free.ua. Трафік оплачується згідно тарифу його оператора.

5.9. Абоненти в ході відправки повідомлень будуть поінформовані про отримання ними балів.

5.11. Повідомлення переможців про виграний подарунок здійснюватиметься ТОВ «АйФрі Україна» протягом  чотирнадцяти  календарних днів з моменту завершення SMS-голосування. Відносно порядку отримання подарунків Абоненти будуть проінформовані представниками ТОВ «АйФрі Україна» дзвінком по телефону на мобільний номер Абонента з номеру телефону (044) 545 77 03 на номер мобільного телефону, з якого відбувалось відправлення SMS-повідомлень.

5.12. Абонент для отримання подарунку повинен з’явитися за адресою м. Київ, вул.. М. Василенка, 7 А, оф. 2 для отримання подарунку і надати копії таких документів: копію паспорта (сторінку з фотографією, сторінку з даними про те, де й яким органом видано паспорт, сторінку з пропискою (реєстрацією), копію довідки про присвоєння індивідуального ідентифікаційного номера. 

5.13. Відповідальність за сплату податку з доходів фізичних осіб, пов’язаних з отриманням Учасником конкурсу подарунків конкурсів несе Виконавець конкурсу.

5.14. Організатор /Виконавець забезпечує об’єктивність та неупередженість визначення Переможця конкурсу.

5.15. Своєю участю в конкурсі всі Учасники конкурсу повністю погоджуються з цими Правилами та зобов’язуються їх виконувати.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Анонси. Повідомлення. Прес-релізи | Переглядів: 2042 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ