Вт, 2024-04-16, 12:27


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Головна » 2009 » Вересень » 21 » Син Томенка не винен, що збив хлопця на пішохідному переході - рішення ДАІ
20:39
Син Томенка не винен, що збив хлопця на пішохідному переході - рішення ДАІ
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/

ДАІ відмовила в порушенні кримінальної справи за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участю сина заступника голови Верховної Ради Миколи Томенка – Павла. Про це повідомили в Управлінні ДАІ Києва.

Як зауважили в управлінні, органи дізнання не знайшли підстав, які б могли слугувати для порушення кримінальної справи, оскільки в цьому ДТП, як остаточно з'ясовано, винен пішохід, передає УНІАН.

Студент Руслан Лукашевич, якого збив на автомобілі син віце-спікера Миколи Томенка Павло, стверджує, що не порушував правил дорожнього руху. Його версія подій відрізняється від офіційної, пише газета "Сегодня".

"Я переходив на миготливе зелене (світло світлофора) по зебрі – йшов до вокзалу на електричку після навчання. І раптом удар... Знепритомнів", - розповів він газеті, лежачи під крапельницею у фастівській лікарні.

"У лікарні ввечері лікарі сказали, що можу йти додому. Але на останню електричку я не встиг. Довелося ночувати на вокзалі!", - поскаржився потерпілий.

"Мобільний забрали, коли я був без тями, і віддали одногрупнику. Він подзвонив мамі й повідомив про ДТП", - додав він.

Мати Лукашевича поїхала зустрічати сина до Києва, а бабуся, щоб не розминутися, чекала його на вокзалі у Фастові. "Вона і зустріла онука - він ледве йшов. Лікарі сказали Руслану терміново лягти в лікарню. Кажуть, справа на контролі в МВС. Але від політика з нами не зв'язувалися, ми й не знали, хто його збив", - зазначила вона.

Джерело в оточенні Томенка-старшого повідомило виданню: "Микола Володимирович не вважає сина винним, але родина настроєна мирно вирішити цей конфлікт".

ДТП сталася 16 вересня, близько 20:00 у Солом'янському районі Києва на вул. Лукашевича.

Автомобіль "Субару Легасі", за кермом якого був 20-річний Павло Томенко, рухався з боку Повітрофлотського проспекту в напрямі вулиці Урицького, де наїхав на пішохода, який переходив проїжджу частину на регульованому пішохідному переході.

Як стверджують у ДАІ, водій у цьому не винен, і ДТП сталася з вини потерпілого, який переходив дорогу на червоне світло і до того ж був напідпитку.

Як повідомив начальник столичного ДАІ Анатолій Сіренко, є документальне підтвердження того, що у момент ДТП пішохід перебував у нетверезому стані (в його крові зафіксовано наявність алкоголю 1,1 проміле).

Провину пішохода нібито підтверджували і його друзі.

Як пише "Газета по-київськи", в столичному ДАІ в діях водія порушення правил дорожнього руху не знайшли. Син політика залишився на місці ДТП, відразу ж викликав швидку (як повідомив газеті Микола Томенко, про всяк випадок навіть дві - міську і приватну), дочекався огляду, допиту свідків і виконав усі необхідні в таких випадках формальності.

Після того як деталі ДТП з'ясувалися, постраждалий пішохід підписав відмову від будь-яких претензій до водія, визнавши свою провину.

Під час ДТП, пише газета, у потерпілого в руках була пляшка, якою він ударив автомобіль. Сім'я Томенка розраховує на компенсацію від страхової компанії.

Першим, кому подзвонив з місця аварії Павло Томенко після того, як викликав медиків, був його батько. Віце-спікер прокоментував інцидент:

"Я пишаюся своїм сином, - сказав Микола Томенко. - Він діяв як людина і громадянин. Незважаючи на те, що він в аварії не винен, він все ж таки переконався, що потерпілому надана необхідна допомога. Молодій людині, яка постраждала, я бажаю якнайшвидше одужати, а також перестати зловживати алкоголем у громадських місцях. Наступного разу це може закінчитися погано".

Павло Томенко народився в 1989 році, єдиний син віце-спікера Миколи та Валентини Томенків. Навчається в КНУ ім.Шевченка на 4-му курсі. Проживає з батьками.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 1426 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ