Вт, 2024-04-23, 21:13


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2009 » Жовтень » 8 » Скандал у Франції: міністр культури - педофіл
18:37
Скандал у Франції: міністр культури - педофіл
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

У Франції розгорається політичний скандал, пов'язаний з новим міністром культури країни Фредеріком Міттераном, племінником колишнього президента. Як пише The Times у перекладі InoРressa, після звинувачень у використанні платних сексуальних послуг "хлопчиків" він намагається врятувати не тільки свою репутацію, а й своє місце в уряді.

62-річний Міттеран, який не приховує своєї гомосексуальної орієнтації, у своїй автобіографії "La mauvaise vie" ("Погане життя") серед іншого розповідає про свої відвідини борделів у Бангкоку: "Для мене стало звичкою платити хлопчикам... Багато молодих, дуже привабливих і таких доступних хлопчиків привели мене у стан жадання, оскільки мені більше не потрібно було себе обмежувати або щось приховувати".

За визнанням критиків, книга стала бестселером у 2005 році. Проте цього тижня книгу використали проти Міттерана, який виступив на захист режисера Романа Поланські, заарештованого у Швейцарії за звинуваченням у сексі з 13-річною дівчинкою 30 років тому. Марін Ле Пен з ультраправої партії "Національний фронт" зачитала уривки з мемуарів на телебаченні в понеділок і зажадала негайної відставки Міттерана. Її партія збирає підписи під петицією з аналогічним закликом.

Найбільша опозиційна партія соціалістів заявила вчора, що їй здається дивовижним те, що очевидний педофіл займає міністерський пост. Учора Міттеран завдав удару у відповідь, заявивши, що став мішенню екстремістів. Він додав при цьому, що ставлення соціалістів його шокувало.

"Якщо "Національний фронт" тягне мене у бруд, то це честь, - заявив міністр культури, - якщо парламентар лівого крила тягне мене у бруд, йому має бути соромно".

Помічники Міттерана говорять, що новий міністр готувався до таких нападок з червня, коли Саркозі з подачі своєї дружини Карли Бруні запропонував йому один із ключових міністерських портфелів. Утім, додають вони, розрахунок був на те, що Міттеран залишиться під захистом французьких традицій невтручання у приватне життя публічних діячів.

Проте, додає видання, вони не врахували чинник інтернету і громадську думку з приводу педофілів. Як пояснює The Times, у Франції останнім часом активно проходять судові розгляди з випадків використання французькими громадянами послуг неповнолітніх повій з Таїланду.

Примітно, що дядько Міттерана, який був президентом республіки з 1981 по 1995 рік, мав другу сім'ю і незаконнонароджену дочку, про що він приховував аж до своєї відставки.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1485 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ