Чт, 2024-03-28, 21:08


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 27 » Складено рейтинг найбільш відвідуваних міст України на Новий рік. Абсолютний лідер - Львів
11:38
Складено рейтинг найбільш відвідуваних міст України на Новий рік. Абсолютний лідер - Львів
Інші останні Новини про відпочинок і туризм на сайті holosUA.com/

Складено рейтинг найбільш відвідуваних міст України на Новий рік. У десятці найпопулярніших міст на свято – історичні Полтава та Ужгород. Дніпропетровська ялинка і фонтан розраховані на шанувальників хай-теку. Київ - лише на шостому місці, адже всі новорічні заходи – це концерти, салют та світлини на згадку у центрі столиці, повідомляє ТСН.

До першої п'ятірки новорічних маршрутів потрапили Севастополь - Сімферополь. Південь посідає п'яту позицію. Тут не так спекотно, як в Єгипті, але Південь виграє за рахунок контрасту, і тому туристів побільшало на 15%. Ялта щедра на "злачні" місця, запрошених зірок і грандіозні феєрверки.

Четверте місце посіла Хмельницька область. У Кам'янці-Подільському новорічної ночі розважатимуть у середньовічному замку. Чекають на сотні гостей. Екскурсоводи у костюмах XVI століття відтворять дух давнього граду, з сюжетом, багаттями та рицарськими змаганнями. Туристів розважатимуть стрільбою з луку, а також коні і привиди. З глибокого колодязю витягнуть відро з шампанським. Погуляти з алкоголем та наїдками дозволять у будь-якій темниці замку.

Третє місце утримує Одеса. Навіть відсутність снігу не відлякує туристів. Якщо не буде справжнього, то зроблять штучний. Ялинку обіцяють від художників-авангардистів. Місто гулятиме з розіграшами й одеською кухнею просто неба. На Новий рік сюди їдуть з усього світу.

Друге місце за Чернівцями. Все ж таки левова частина співвітчизників-мандрівників мріє про Новий рік ближче до гір і лісу. За цим їдуть у закарпатське Міжгір'я. Разом з ним друге місце розділяє Берегове - туди їдуть переважно для того, щоб потрапити до Угорщини, не перетинаючи кордону.

Більшість закарпатців орієнтується на центрально-європейський час і спочатку зустрічають український Новий рік, а потім закарпатський.

Відень, Прага та Париж одночасно - ось причина популярності Чернівців. Маленьке гостинне містечко і європейські пейзажі дуже приємно поєднуються з провінційними цінами.

Лідером серед українських міст за кількістю охочих потрапити на Новий рік став Львів, який є абсолютним фаворитом туристичних уподобань. У різдвяні та новорічні дні вулиці Львова заповнюють туристи і з України, і з Європи. Разом із традиційними святами у ці тижні містом панує гігантський дідух. Січневий календар взагалі переповнений - фестиваль "Велика коляда", парад звіздарів, фестиваль Пампуха, фестиваль льодових скульптур. Львів бере колоритом та гостинністю. До новорічного напливу у місті готувалися ще восени - встановили англомовні вказівники вулиць та мапи. Втім, є одне "але" - на Святвечір майже все зачиниться.

Нагадаємо, що 17 грудня президент Віктор Янукович урочисто відкрив головну Новорічну ялинку країни на Майдані Незалежності у Києві. Висота цьогорічної ялинки становить 35 м. Для її прикрашання було виготовлено 160 нових іграшок з пожежобезпечного матеріалу, а також нові гірлянди, що складаються з 1600 ліхтариків п'яти кольорів.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини про відпочинок і туризм | Переглядів: 1653 | Додав: news
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ