Пт, 2024-03-29, 10:19


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Головна » 2014 » Лютий » 2 » Сніговою стихією перекрито дороги в областях: людей рятують на танках. ВІДЕО
16:09
Сніговою стихією перекрито дороги в областях: людей рятують на танках. ВІДЕО
Інші останні Катастрофи та природні катаклізми на сайті holosUA.com/
У Донецькій області, де частина доріг і раніше блокована після сніжної хуртовини, породіллю з відрізаного хуртовиною села доставили до пологового будинку, закликавши на допомогу армію: за різними даними, чи то на танку, чи то на гусеничному колієукладачеві.

Як повідомляє ТСН, село Кременівка у Володарському районі опинилося у кільці чотириметрових заметів. Військова техніка добиралася туди 12 годин, але довезти до пологового будинку жінку встигли вчасно.

"Дзвонили до МНС, щоб приїхали, як кажуть, відкопати Кременівку, щоб ми могли потрапити до пологового будинку і можна було спокійно і безпечно народити, - розповів чоловік породіллі Костянтин Ялі. - Техніка хороша, крім неї, в таку погоду вже нічого туди не доїде".

У Донецькій області через снігові замети близько сотні селищ і півмільйонний Маріуполь досі позбавлені зв'язку зі світом, нагадує ИТАР-ТАСС. Лише на п'яту добу після снігопадів на Донеччині змогли частково відновити рух трасами і розчистити дорогу від Новоазовська до кордону з Росією, повідомляє УНІАН. ГУ МВС Ростовської області, яка межує з Україною, повідомило у неділю, 2 лютого, що всі траси від снігу розчищено, енергопостачання було відновлено напередодні, повідомляє NEWSru Росія.

В Україні ситуація набагато серйозніша. Майже сотня сіл у Тернопільській області відрізана від транспортного сполучення, ще близько чотирьох десятків опинилися без електропостачання. Через сильні пориви вітру техніка не встигає розчищати дороги, оскільки їх миттєво засипає снігом. Кількість сіл на Івано-Франківщині, які опинилися у сніговому полоні, вже перевищила 80. На розчищення трас кинуто військову техніку. Близько 30 сіл залишаються без світла у Херсонській області.

Всього без електрики в Україні опинилися понад 400 населених пунктів, переважно на сході та півдні. У сімферопольському аеропорту вже третій день скасовано всі рейси. Рух суден у Керченській протоці призупинено - море уздовж узбережжя там замерзло.

Станом на 7:00 неділі, 2 лютого, 257 населених пунктів залишаються знеструмленими через несприятливі погодні умови в Криму та 6 областях. За минулу добу рятувальники та працівники Укравтодору звільнили зі снігових заметів 220 автомобілів, в яких знаходилися 524 особи.

На Львівщині працівники ДАІ врятували зі снігової пастки молоду родину з двома малюками

У Львівській області інспектори ДАІ витягли зі снігової пастки легковик, у якому їхала сім’я. Двоє маленьких діток разом із батьками опинилися в самому епіцентрі негоди. Автомобіль загруз у снігах і не міг зрушити з місця, а сильній вітер ніяк не вщухав, повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Через стихію було обмежено рух транспорту на межі з Волинською областю. На шляху з Радехова до Луцька утворилися снігові намети. Згодом ситуація ускладнилась і у Сокальському районі. Від села Острів у напрямку Волині потужні хуртовини також паралізували рух.

На найбільш проблемних ділянках доріг було одразу ж виставлено додаткові наряди ДАІ. Працівники Державтоінспекції здійснювали розпорядчо-регулювальні дії, інформували водіїв про складні погодні умови та тимчасові обмеження руху, радили, де безпечно перечекати негоду.

Також інспектори ДАІ супроводжували снігоприбиральну техніку до місць, де утворилися перемети.

Через деякий час до правоохоронців почали надходити тривожні сигнали від тих, кого стихія застала у дорозі. У Сокальському районі в сніговій пастці опинилася сім’я. Дорослі разом з малюками їхали з села у Червоноград. Легковик застряг у заметах серед поля, тож двоє маленьких хлопчиків та їхні батьки, фактично, стали заручниками негоди.

Визволяти їх зі снігового полону вирушили працівники Державтоінспекції. Інспектори ДАІ допомогли витягнути легковик із замету, організували для діток обігрів та відвезли їх разом з батьками у безпечне місце.

Правоохоронці застерігають: погодні умови на Львівщині залишаються вкрай складними, тож радять ще якийсь час утриматися від поїздок, особливо, на далекі відстані та у нічний час.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Катастрофи та природні катаклізми | Переглядів: 1100 | Додав: adminA | Теги: дороги в областях, сніговою стихією, танках. ВІДЕО
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ