Чт, 2024-04-25, 10:33


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Лютий » 27 » Стабілізатор напруги для будинку
15:02
Стабілізатор напруги для будинку
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

стабілізатор напруги для будинкуНестабільна напруга в мережі здатна зашкодити всій побутовій техніці та обладнанню в будинку. Далеко не в кожній майстерні зможуть виправити поломку, викликану перепадом напруги в мережі електроживлення. Будь-яка гарантія на побутові прилади має силу тільки в тому випадку, якщо пристрій експлуатувалося при дотриманні всіх технічних вимог до якості електроенергії.

Щоб вирішити проблему нестабільного електропостачання використовують стабілізатор напруги 220В. Він автоматично згладжує всі перепади і скачки напруги. Вся побутова техніка, підключається до цього пристрою, працює в спеціальному режимі, який значно збільшує її термін експлуатації. Крім того, трансформатор допомагає заощадити гроші на електроенергії. Це відбувається за рахунок того, що до підключеного обладнання подається напруга, що забезпечує саму оптимальну продуктивність.

Низькі показники напруги в мережі помітно зношують двигуни. Мотори не тільки не здатні працювати на повну потужність, вони ще й швидко ламаються. Випрямлячі захищають двигуни для мотоблоків і іншої техніки, допомагаючи їм стартувати навіть при зниженій напрузі. Якщо показники вольтметра знаходяться нижче необхідної норми, двигуну не вистачає потужності і він починає споживати пусковий струм в 4-6 разів вище, ніж звичайно. Це перегріває мотор і він повністю виходить з ладу.

Кому потрібен стабілізатор?

Якщо ви живете в будинку, де є прилади потужніші за банальну лампу розжарювання - вам потрібен підвищувальний трансформатор. Для комфортного життя необхідна різна побутова техніка: пральна машина, холодильник, комп'ютер, телевізор, мікрохвильова піч, кондиціонер і так далі. Сучасні стабілізатори напруги для будинку захистять ваші електроприлади, коли струм в мережі буде відхилятися вище 250 вольт і нижче 190 вольт.

У Європейському Союзі напруга в мережі рідко коливається більше ніж на 3-5 відсотків. В Україні же ніхто не може гарантувати такої стабільності. Якість електроенергії дуже сильно залежить від регіону вашого проживання і від віддаленості від трансформаторної підстанції. Ця проблема з кожним днем стає все гіршою через серйозну перезагруженності в електромережі. Єдине обладнання, яке здатне захистити всю вашу побутову техніку від поломки, - це автоматичний стабілізатор напруги.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 887 | Додав: admin | Теги: будинок, стабілізатор напруги
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ