Сб, 2024-04-20, 13:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Листопад » 28 » Станабол дає реальні результати
09:00
Станабол дає реальні результати
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Станабол Мабуть не існує такої людини, яка б не хотіла мати красиву фігуру. Згідно теперішнім стандартам краси, це означає бути підтягнутим і мати красиві форми. Стати володарем такої фігури і на протязі довгого часу підтримувати себе в такій формі досить важко. Тому що для цього необхідно постійно правильно харчуватись і регулярно відвідувати спортивну залу. Саме тому, багато людей і чоловічої і жіночої статі, щоб завжди бути в формі приймають стероїдні препарати.

Одним з найвідоміших стероїдів є препарат Станабол. Цим стероїдом в досить довгий час користуються професійні спортсмени для того, щоб позбавитись від зайвого підшкірного жиру. Крім того, приймаючи стероїд Станабол можна також за короткий строк набрати м’язову масу, яка буде твердою і рельєфною. Також ще одним з ефектів від прийому Станабола є те, що під час його курсу у спортсмена підвищуються силові показники. Також, під час курсу препарат Станабол діє так, що вода в організмі не затримується, а це означає, що після закінчення курсу, ефект ароматизації відсутній, тобто набрані за курс кілограми залишаються. Також варто добавити, що стероїд Станабол підвищує витривалість спортсмена, що є дуже корисним, якщо необхідно інтенсивно тренуватись в спортзалі. Препарат Станабол використовують професійні спортсмени як самостійний під час «сушки», тобто щоб позбавитись від зайвих жирових відкладань і щоб зробити м’язи більш рельєфними. В такому разі стероїд Станабол необхідно приймати від 10 до 50 мг один раз на добу. Тривалість такого курсу буде продовжуватись протягом восьми тижнів. Якщо мета набрати м’язову масу, то в такому разі прийом Станабола необхідно комбінувати з Анаполоном, Болденоном, Тестостероном Пропіонатом, Прімоболом, або Оксіметолоном.

Професійні спортсмени, котрі вже не раз проходили курс з препаратом Станабол стверджують, що цей препарат безпечний для чоловіків, але жінкам його приймати небажано, через велику ймовірність проблем з гормональних фоном жінок.

Побічні ефекти від прийому стероїду Станабол з’являються досить рідко, лише в разі недотримання рекомендованої дози. Як правило це випадіння волосся, акне, зниження рівня тестостерону, біль в суглобах.

Перед початком прийому препарату Станабол необхідно звернутись за консультацією до свого лікаря або особистого тренера і в разі необхідності пройти повне обстеження організму.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1084 | Додав: abel | Теги: Станабол
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ