Пт, 2024-03-29, 10:22


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Червень » 10 » Стартує Євро-2016. Де дивитись
13:42
Стартує Євро-2016. Де дивитись
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

  Сьогодні у Франції стартує чемпіонат Європи-2016 з футболу, який пройде на 10 стадіонах у 9 містах країни.

Турнір пройде з 10 червня по 10 липня, повідомляє УНІАН.

Під матчі Євро дві арени будуть задіяні в Парижі, хоча стадіон "Стад де Франс" формально розташований у передмісті Парижа Сен-Дені. Ще вісім арен будуть приймати ігри в інших містах - Марселі, Ліоні, Вільньові-д-Аск (супутник Лілля), Лансі, Бордо, Сент-Етьєні, Тулузі та Ніцці.

У змаганні вперше в історії візьмуть участь 24 команди. На минулому Євро-2012 в Україні та Польщі боротьбу за звання найсильнішої вели 16 збірних. На нинішньому турнірі команди будуть розділені на 6 груп по 4 колективи. Дві найкращі команди з кожного квартету за підсумками групового турніру автоматично потрапляють у плей-оф, 1/8 фіналу. Також туди проб'ються чотири найкращі команди з-поміж тих, що посіли 3-ті місця.

Починаючи з 1/8 фіналу команди будуть змагатися за системою на вибування. Збірна України грає у Групі С, де її суперниками стануть команди Німеччини (12 червня), Північної Ірландії (16 червня) та Польщі (21 червня).

Церемонія відкриття турніру відбудеться у п'ятницю, 10 червня, о 21.40.

У стартовій грі зійдуться Франція та Румунія. Початок о 22.00.

Телевізійну трансляцію матчу та церемонії відкриття проведе телеканал "Україна".

Як повідомлялося, відділ експертів компанії Microsoft за допомогою інформаційних технологій підрахував, що до фіналу Євро вийдуть Німеччина й Іспанія, при цьому перемогу з ймовірністю 66 відсотків здобуде німецька команда.

А на думку букмекерів William Hill, фаворитом чемпіонату Європи є збірна Франції. Другим претендентом на перемогу в турнірі стала збірна Німеччини.

Де в Києві подивитися Євро-2016: п'ять фан-зон та відкритий кінотеатр

У Києві до Євро-2016 відкриється п'ять фан-зон, де вболівальники зможуть насолодитися переглядом матчів у атмосфері футбольного свята. Цю інформацію в коментарі сайту 44.ua підтвердив голова управління туризму КМДА Антон Тараненко.

Йдеться про такі фан-зони:

- на Поштовій площі; - на Оболонській набережній (недалеко від гольф-клубу); - на Спортивній площі (біля Палацу спорту); - на Троїцькій площі (поруч з НСК "Олімпійський"); - на Трухановому острові.

Як повідомляє Gloss.ua, фан-зони на Спортивній та Поштовій площі споруджено за розпорядженням КМДА, а їхній слоган - "Вболівай за Україну!". Ймовірно, обидві локації будуть схожі на фан-зону, що була на Майдані під час Євро-2012 - з великими екранами і місцями розваг для вболівальників. Вхід до неї буде безкоштовний.

Фан-зона на Троїцькій площі біля НСК "Олімпійський матиме девіз "Якщо ми не їдемо у Францію, Франція їде до нас". Організатори обіцяють створити тут атмосферу Франції і встановити Ейфелеву вежу. Тут-таки житиме український оракул чемпіонату – півень Петро, який буде визначати чемпіона Європи. У перервах між переглядами матчів охочі зможуть взяти участь у різних конкурсах та квестах. Вартість входу наразі невідома.

На Оболонській набережній до Євро-2016 побудовано спеціально обладнане фан-містечко EUROZONE. Тут також проводитимуться конкурси для вболівальників. Зокрема, заплановані змагання з поїдання гамбургерів, пивний чемпіонат, конкурс мокрих майок, чемпіонати з вуличного, пляжного та настільного футболу, турнір з гри на футбольному симуляторі FIFA. Вхід до EUROZONE безкоштовний.

Також повідомляється, що спільний перегляд матчів буде організовано на території ВДНГ. Особливістю цього місця стане демонстрація футбольних матчів у найбільшому в Україні кінотеатрі під відкритим небом. Щодня планується по 3-4 сеанси, а крім футболу будуть показувати фільми. У кінотеатрі одночасно зможуть розміститися 700 осіб.   

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 839 | Додав: adminA | Теги: старт Євро-2016, дивитись
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ