Чт, 2024-04-25, 21:19


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Липень » 15 » Суперкубок України. Шахтар – Динамо. Анонс
08:19
Суперкубок України. Шахтар – Динамо. Анонс
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

"Футбол 24" анонсує черговий титульний матч між найсильнішими командами країни.

Шахтар – Динамо

15 липня, 21:00. Одеса, "Чорноморець"

Головний арбітр: Костянтин Труханов

Телетрансляція на каналах "Україна" та "Футбол 1", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24"

Черговий сезон вітчизняного футболу традиційно розпочнеться Класичним. Саме літня битва за Суперкубок зазвичай є найбільш щирим матчем між грандами у році. Команди тільки входять в ігровий ритм, ще немає жодних закулісних інтриг, імунітет до критики та відносно низька престижність турніру дозволяють тренерам експериментувати зі схемами і випробовувати в офіційних матчах новачків.

Шахтар

Виходячи з такої логіки, Паулу Фонсека сьогодні мав би довірити місце в центрі захисту Хочолаві. Потенційний змінник Кучера ще вливається в команду, вивчає стиль гри, однак таке бойове хрещення відразу дасть тренерському штабу "гірників" розуміння, на що здатен цей футболіст. Зрештою, награти до Ліги чемпіонів пару Ракицький-Ордець Фонсека встигне ще енну кількість разів, а от побачити максимум можливостей екс-капітана Чорноморця в матчах УПЛ буде дуже проблематично.

Інший номінальний новачок донеччан Петряк входитиме в гру, скоріш за все, з лави запасних. Іван не боїться конкуренції з бразильцями, проте з ходу гармонійно влитися в бразильський атакувальний оркестр скромному хавбеку буде неймовірно складно. Важко повірити, що головний тренер дійсно бачить Петряка в першій команді, втім, Ваня без сумніву отримає свої ігрові хвилини.

13 Суперкубків України у деталях. 101 володар, вражаючі рекорди Срни і каверзне досягнення Жабченка

Аби вгадати сьогоднішній лайнап Фонсеки, не доведеться навіть використовувати право трьох помилок. Трансферною кампанією португалець дав зрозуміти, що його цілком влаштовує наявний підбір виконавців, тому сподіватися на якісь кардинальні зміни не варто. Головні підсумки на поверхні: надлишок лівих захисників вирішили за рахунок Матвієнка та Соболя, центр захисту повністю укомплектували Хочолавою, Петряк "по перспективності" обійшов Караваєва, а Борячук прослідував у всім відомому напрямку.

Динамо

Трансфери Динамо не настільки збалансовані. У Київ повернулося багато орендованих форвардів, "прилаштувати" яких досі не вдалось. Зараз у команді Мбокані, Бєсєдін, Кравець, Мораєс, Хльобас. Така ситуація пояснюється недавнім приходом на пост головного тренера Олександра Хацкевича, котрий перебудував Динамо на гру з двома форвардами, але оптимальних виконавців під схему підібрати не встиг, пробуючи попереду навіть Буяльського та Гармаша. Дуже ймовірно, що саме один з них сьогодні виконуватиме роль "другого" форварда біля Мбокані – африканець у товариських матчах цілком заслужив перший офіційний старт сезону.

Томаш Кендзьора. Лідер на полі, що обожнює Джона Террі та Жозе Моурінью

У зв’язку з переходом на 4-4-2, виникає бажання якнайшвидше спробувати справа в захисті польського новачка Кендзьору, відчути його переваги над Морозюком. Козир поляка – надійна гра в обороні без авантюрних забігів вперед. Де підтверджувати ці слова, як не проти Бернарда, Марлоса і Тайсона? А от в центрі оборони експерименти вже виявили переможців – Хацкевич явно віддає перевагу парі Хачеріді-Віда. Можна починати приймати ставки: кого першим з’їсть роль резервіста, Кадара чи Пантіча.

Головні сюрпризи від білоруського наставника слід очікувати в середній лінії, окрім залізного місця Ярмоленка. Інтрига щодо лівого флангу (Гонсалес/Циганков) та центру, де вистачає претендентів на дві вакансії. Прогнозувати склад Динамо на Суперкубок значно цікавіше, а ще цікавіше – спробувати спрогнозувати план Хацкевича на матч. Чи зіграють кияни відкрито? Чи не буде тотальної перебудови на утримання рахунку, у разі першого гола у ворота Шахтаря? Наскільки тренерський штаб зіграє "від себе", а не "від суперника", як було в Класичному вже багато років.

Очікування

Динамо виграло 4 з 5 контрольних матчів, забиваючи багато. Шахтар після двох виграних спарингів двічі йшов з поля без забитого гола. Звертати увагу на результати товариських матчів з посередніми командами категорично заборонено, але ж як хочеться вірити, що сьогодні ми побачимо дещо абсолютно нове. Благо, команди уникли травм і подходять до гри повністю озброєні. Вболівальники, у свою чергу, відпочили від українського футболу і заповнять стадіон у курортній Одесі.

176-те Класичне, 12-та битва за Суперкубок. Цифри і факти

У травні Шахтар у відносно рівному матчі виграв Кубок України завдяки чудовому голу Марлоса, а в передостанньому турі чемпіонату "біло-сині" взяли реванш у поєдинку, який нічого не вирішував. На стадіоні "Чорноморець" також нічого глобального вирішуватися не буде, просто розпочинається новий етап київсько-донецького протистояння під назвою "Хацкевич – Фонсека". На щастя, після останніх новин головною дійовою особою перестав бути арбітр.

Орієнтовні склади команд

Шахтар: Пятов – Срна, Хочолава, Ракицький, Ісмаїлі – Степаненко, Малишев – Тайсон, Марлос, Бернард – Феррейра.

Динамо: Рудько – Морозюк, Віда, Хачеріді, Антунеш – Ярмоленко, Шепелєв, Сидорчук, Гонсалес – Гармаш, Мбокані.

Суперкубок України-2017: в стилі блокбастера і з супергероями

Суперкубок України-2017: квитки будуть іменними

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 815 | Додав: adminA | Теги: суперкубок України. Шахтар – Динамо
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ