Пт, 2024-04-19, 08:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Березень » 2 » Тимошенко планує очолити об'єднання патріотичних сил навколо національних цінностей
16:26
Тимошенко планує очолити об'єднання патріотичних сил навколо національних цінностей
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/


Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє про намір очолити процес об’єднання націонал-патріотичних сил навколо національних цінностей. Про це Тимошенко заявила сьогодні на брифінгу в Кабінеті міністрів.
"Я думаю фальші ми ще побачимо дуже багато, але в цій фальші я хочу, щоб щось залишалося справжнім. А справжнім залишиться об’єднана демократична команда і справжнім залишиться моє лідерство в цій демократичній команді", - сказала Тимошенко, передає УНІАН.

Прем’єр-міністр вважає першочерговим завданням для себе - об’єднання націонал-патріотичних сил. "Далі нам потрібно гуртувати ті політичні сили, тих політиків, народних депутатів, ту громадськість, яка сьогодні усвідомлює, який небезпечний період починається для України", - додала вона.

"Я вірю в те, що саме таке згуртування навколо головних цінностей нашої держави – це є зміцнення незалежності, і в цих умовах захист незалежності - це зміцнення нашого європейського курсу, це боротьба зі справжньою корупцією, яка, - ще не встигли зайти в кабінети, - як вже опанувала нашу державу. Я думаю, що все це буде достойним для об’єднання, тому що тільки цінності можуть об’єднати, а не посади і гроші, як це відбувається сьогодні", - заявила Тимошенко.

Тимошенко заявляє про незаконність розпуску демократичної коаліції

Прем`єр-міністр України Тимошенко заявляє про незаконність розпуску демократичної коаліції в парламенті.

"Сьогодні у Верховній Раді незаконно було зруйновано демократичну коаліцію. Я можу сказати, що після сфальшованих президентських виборів і після чіткої концентрованої антидемократичної, антиукраїнської політики Януковича в України залишались демократична коаліція і демократичний уряд, які могли стати на перешкоді всім тим діям, які недопустимі", - сказала Тимошенко.

Прем’єр-міністр вважає, що оголошення про розвал демократичної коаліції стане історичною відповідальністю фракцій Блоку Литвина і НУ-НС.

"Це була по суті остання барикада, яку варто було захищати, якщо ми хотіли захищати незалежність, суверенітет, силу і європейський розвиток нашої країни", - вважає вона.

"Я думаю, що це дійсно історична відповідальність. Далі буде чітко зрозуміло, що Україна втратила, від чого Україна не зможе захиститися і які виклики для України не можуть бути зупинені саме тому, що зруйнували останню фортецю, останню барикаду захисту всього українського", - заявила Тимошенко.

Тимошенко заявляє, що відразу ж відійде від справ у випадку висловлення недовіри уряду

Прем`єр-міністр України Тимошенко заявляє, що у випадку, якщо завтрашнім голосуванням Верховна Рада України висловить недовіру уряду, вона відразу ж відійде від справ, і за подальшу роботу уряду буде відповідати президент України Віктор Янукович. Про це Тимошенко заявила, відповідаючи на запитання, чи має вона намір відійти від справ відразу ж у випадку висловлення недовіри уряду.

"Безумовно, - сказала Тимошенко. - Якщо буде проголосована відставка уряду, буквально відразу вся відповідальність ляже на Януковича ... В уряді він повинен брати відповідальність на себе й далі вести країну".

За словами Тимошенко, вона наполягає, щоб завтра у Верховній Раді постанову Партії регіонів про відставку уряду було розглянуто обов`язково.

"Оскільки я вважаю, що це логічно. І потрібно подивитися, яка більшість реально сформована у Верховній Раді", - сказала Тимошенко.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1005 | Додав: Olena_Mazur
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ