Пт, 2024-04-26, 01:45


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2009 » Жовтень » 13 » У Дніпропетровську підірвали бізнесмена В'ячеслава Брагінського, якого пов'язують з Коломойським. ВІДЕО
17:25
У Дніпропетровську підірвали бізнесмена В'ячеслава Брагінського, якого пов'язують з Коломойським. ВІДЕО
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/

Сьогодні, 13 жовтня, близько 9.00 (9.30 за інформацією "Інтерфакс-Україна") в центрі Дніпропетровська на вул. Харківській вибухнула газова труба. В результаті вибуху загинула одна людина.

Як повідомили у прес-службі прокуратури Дніпропетровської області, до вибуху газової труби призвело спрацювання вибухового пристрою, прикріпленого до труби. Про це свідчать дані попереднього розслідування, передає УНІАН.

На місце події виїжджав прокурор області Михайло Косюта, інші керівники правоохоронних органів.

За даними прес-служби, слідчим управлінням УМВС у Дніпропетровській області порушено кримінальну справу за пунктом 5 частини 2 статті 115 (навмисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За інформацією ІА "Новий міст", загиблий - скандально відомий дніпропетровський бізнесмен В'ячеслав Брагінський,пов'язаний з фінансово-промисловою групою "Приват" Ігоря Коломойського. Вибух прогримів напроти нічного клубу "Лабіринт" недалеко від будинку, де жив бізнесмен.

В'ячеслав Брагінський - успішний топ-менеджер, кар'єра якого тісно пов'язана з Геннадієм Корбаном і очолюваною ним компанією "Славутич-капітал". На сьогодні - генеральний директор Міжнародної будівельної компанії "Україна-Канада". На довгому шляху 43-річного менеджера - Дніпропетровський завод великогабаритних шин, АТЗТ Концерн "Весна", Дніпропетровське обласне комунальне підприємство "Облводоканал", ЗАТ "Придніпровське управління будівництва", Дніпродзержинське будівельне підприємство "Енергогідромеханізация", ЗАТ "Українські радіосистеми" (ТМ "WELLCOM"), готельно-торговий комплекс "Україна".

Як пише видання, "більшість із згаданих підприємств потрапили під контроль Корбана і Брагінського в результаті загарбництва і нині на стадії банкрутства або санації".

МСК "Україна-Канада" займалося будівництвом житлового комплексу "Олімпік-2", в якому мали отримати житло 170 сімей, які постраждали від вибуху на Мандриківській, 127.

За даними керівника прес-служби МНС України Ігоря Кроля, під час вибуху загинула одна людина. При цьому рятувальники МНС евакуювали 10 людей, повідомляє Інтерфакс-Україна.

НП сталося на вулиці Харківській, 4, в Кіровському районі Дніпропетровська. Вибух стався на зовнішній трубі побутового газу діаметром приблизно 100 мм на висоті 2 м від рівня землі.

На місці працювали 35 рятувальників і 8 одиниць техніки МНС, працівники медицина катастроф, правоохоронці, бригади міськводоканалу, електрозв'язку і міськгазу. Ведеться слідство. Подача газу в цьому районі припинена до остаточного з'ясування обставин.

У прес-службі ОАО "Дніпрогаз" повідомили, що за попередньою версією причиною вибуху будинку став наїзд КАМАЗа на газопровід. "Сьогодні, 13 жовтня, за адресою вул. Харківська, 4 міста Дніпропетровськ відбувся вибух. За попередньою версією, причиною послужив наїзд вантажного автомобіля (КАМАЗа) на газопровід низького тиску в торці будинку, що привело до руйнування і подальшого вибуху. В результаті аварії загинула одна людина", - сказала прес-секретар Ірина Ожегова.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 1989 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ