Чт, 2024-03-28, 16:42


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Лютий » 6 » У Франції четверо українців перемогли на міжнародних легкоатлетичних змаганнях
11:34
У Франції четверо українців перемогли на міжнародних легкоатлетичних змаганнях
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

  Українці Олеся Повх, Ольга Земляк, Анна Плотіцина і Владислав Мазур стали переможцями міжнародного легкоатлетичного турніру у Мондвіллі (4 лютого, Франція), повідомляє прес-служба Федерації легкої атлетики України.

Олеся Повх виграла дистанцію 60 метрів з результатом 7,20 с. Ольга Земляк була найшвидшою з бігу на 400 метрів (52,87 с).

Ще одна українка, Джойс Коба подолала дистанцію за 55,23 с. Анна Плотіцина виграла змагання з бігу на 60 метрів з бар’єрами (8,08 с). Владислав Мазур став переможцем зі стрибків у довжину (7,59 м). Тарас Неледва – четвертий (7,48 м).

Окрім того, на етапі найпрестижнішої легкоатлетичної серії зимового сезону IAAF World Indoor Tour Марина Килипко стала третьою зі стрибків з жердиною. На змаганнях в німецькому Карлсруе Килипко з другої спроби подолала 4,50 метри.

Цей результат став для Марини особистим рекордом у приміщеннях. До цього її найкраще досягнення дорівнювало 4,40 м. Перемогла німкеня Ліза Рижих (4,67 м). Нагадаємо, що саме Килипко належить національний рекорд України зі стрибків з жердиною. 3 вересня 2016 року у Трані (Італія) вона подолала 4,65 м.

Українка Юлія Левченко посіла друге місце на міжнародних змаганнях зі стрибків у висоту Hustopecske skakani (4 лютого, Густопече, Чехія). Стати другою Левченко дозволив результат 1,89 метрів. Планку на цій висоті, як і на попередніх, Юлія подолала з першої спроби. Ще одна українка, Юлія Чумаченко була восьмою (1,83 м). Перемогла британка Морган Лейк (1,92 м).

Ще одна українка Аліна Шух стала переможницею міжнародного турніру з багатоборства, який входить до серії European Athletics Indoor Permit Meetings (4 лютого, Таллінн, Естонія). Шух не вистачило лише восьми очок, щоб побити свій же світовий рекорд U20 з п’ятиборства у приміщенні.

На командному чемпіонаті України у приміщенні (27 січня 2017 р., Запоріжжя) Аліна за сумою п’яти видів набрала 4550 очок. У Таллінні – 4542. По видам Шух показала в Естонії такі результати: 60 метрів з бар’єрами – 8,89 с; стрибки у висоту – 1,89 м (особистий рекорд); штовхання ядра – 13,81 м; стрибки у довжину – 6,12 м; 800 м – 2.16,84 хв.

Найкращим легкоатлетом року в Україні третій рік поспіль став стрибун у висоту Богдан Бондаренко, який на Олімпійських Іграх 2016 року в Ріо-де-Жанейро завоював бронзову олімпійську нагороду.

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 651 | Додав: adminA | Теги: четверо українців, легкоатлетичні змагання, Франція, перемога
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ