Пт, 2024-03-29, 12:42


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Жовтень » 11 » У Києві Німеччина відкрила торговельну палату
18:32
У Києві Німеччина відкрила торговельну палату
Інші останні Новини економіки на сайті holosUA.com/

Німеччина у вівторок 11 жовтня 2016 року відкрила Німецьку торговельну палату в Україні, яка представлятиме інтереси бізнесу й допомагатиме залучати інвестиції. Про це заявив державний секретар Федерального міністерства економіки та енергетики Німеччини Маттіас Махніг на бізнес-форумі в Києві.

"Через торговельну палату ми представляємо інтереси німецької економіки. Я закликаю вас використовувати торговельну палату, відкриту в Україні. Вона має необхідні знання, вона має контакти, вона має партнерів, з якими можна співпрацювати як в Україні, так і в решті світу. Ця мережа (торговельних палат - ред.) є дуже важливою для налагодження контактів і пошуку інвесторів, які працюватимуть тут протягом наступних років", - наводить його слова УНІАН.

За словами заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлії Ковалів, присутньої на бізнес-форумі, відкриття палати створить базу для активного розвитку двосторонніх відносин. "Сьогодні створення торговельно-промислової палати (Німеччини - ред.) дає можливість зробити великий поштовх для наших двосторонніх відносин. На сьогодні інвестиції в Україну дуже актуальні", - зазначила вона.

За словами віце-прем'єр-міністра - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка, відкриття Німецько-української промислово-торговельної палати сприятиме залученню нових інвестицій в економіку України, а також створенню нових робочих місць, повідомив він на Другому українсько-німецькому бізнес-форумі в Києві, під час якого відбулося відкриття палати. "Це саме точка, з якої ми переходимо до широкої співпраці з Німеччиною. Нам важливо говорити не тільки про залучення великих компаній, а й про співпрацю малого і середнього бізнесу. Саме Німецько-українська промислово-торговельна палата має стати тим майданчиком, з якого ми будемо стартувати не тільки із залучення інвестицій і створення робочих місць, а й з експорту українських товарів до Європи", - зазначив Зубко.

Він наголосив, що Україні важливо, щоб німецький бізнес інвестував не лише в розвиток і модернізацію інфраструктури й аграрний сектор, а й у заходи з енергоефективності, з виробництва високотехнологічної продукції, професійно-технічної освіти та у підготовку менеджерів.

"Це своєю чергою дасть ефект у розвитку місцевої інфраструктури, наповнить місцеві бюджети, створить нові робочі місця. Сподіваюся, що тісна політична співпраця України і Німеччини знайде своє продовження в потужному економічному співробітництві в рамках роботи цієї палати... Завдання Німецько-української промислово-торговельної палати - розкрити весь потенціал економічного співробітництва двох країн. Спільна робота, максимальне співробітництво - її головна місія", - заявив Зубко.

Німецько-українська промислово-торговельна палата буде консультувати як німецькі компанії, які зацікавлені у виході на український ринок або шукають ділових партнерів, так і українські компанії, які планують працювати на ринку Німеччини.

Нагадаємо, керівники німецького й українського урядів Ангела Меркель та Володимир Гройсман домовилися про активізацію двосторонніх економічних відносин та про відкриття Палати під час офіційного візиту голови Кабміну до Берліна, який відбувся 27 червня цього року.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини економіки | Переглядів: 673 | Додав: adminA | Теги: торговельна палата, Німеччина, Київ
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ