Пт, 2024-03-29, 10:53


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Головна » 2009 » Вересень » 28 » У Луценка вже не має претензій до Тедєєва
22:04
У Луценка вже не має претензій до Тедєєва
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/

Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко заявив, що питань до народного депутата від Партії регіонів Ельбруса Тедєєва щодо незаконного володіння автомобілем, який фігурує в інциденті зі стріляниною в Голосіївському парку в Києві, немає.

Зокрема, Луценко підтвердив, що затриманий у результаті стрілянини Роберт Тедєєв не є братом Ельбруса Тедєєва, але машина, вилучена у затриманого, має номери Верховної Ради, передає "1+1".

Міністр внутрішніх справ також повідомив, що Ельбрус Тедєєв замішаний у іншій справі - про шахрайство. У травні обманним шляхом він забрав машину громадянина, який побажав залишитися невідомим, і почепив на неї свої номери.

"Це вже фінансове шахрайство", - додав Луценко, відзначивши, що 19 вересня за цим фактом було порушено кримінальну справу. Однак він заявив, що увечері 25 вересня Ельбрус Тедєєв повернув машину власнику.

"Я рекомендував би Ельбрусу Тедєєву думати і не здійснювати більше кримінальних діянь. Будемо вважати, що справу вичерпано", - зазначив Луценко.

Раніше відповідаючи на запитання, яке покарання загрожує Тедєєву у разі, якщо буде доведена його причетність до подій у Голосіївському парку і до викрадення машини, Луценко говорив, що у справі про розборки в Голосіївському лісі він не бачить, що може загрожувати Тедєєву з точки зору кримінальної відповідальності.

"Не принципово, чи є Роберт Тедєєв братом депутата Ельбруса Тедєєва. Принципово, що громадянин Росії Роберт Тедєєв, який брав участь у бандитських розборках у Вінниці, що призвели до стрілянини в Києві, з одним трупом, і одним важкопораненим громадянином, отримав автомобіль з парламентськими номерами депутата від Партії регіонів", - сказав Луценко, коментуючи ситуацію навколо стрілянини у Голосіївському парку столиці.

Як повідомлялося, вдень 11 вересня на території Голосіївського парку (Голосіївський район Києва) стався конфлікт, як повідомили в міліції, "між двома групами осіб різних країн Кавказького регіону". Під час з'ясування стосунків було застосовано вогнепальну зброю. У результаті цього троє учасників конфлікту потрапили в 10-ту міську клінічну лікарню. Один з них помер наступного дня.

Решта учасників інциденту зникли на автомобілі Mercedes-500 чорного кольору з номерним знаком "АА1379ВР". Право управління цим авто, за даними міліції, належить нардепу Ельбрусу Тедєєву.

12 вересня Департамент зв'язків з громадськістю МВС України офіційно заявив, що у "розборках" з застосуванням вогнепальної зброї брав участь брат народного депутата України Ельбруса Тедєєва Роберт, громадянин Російської Федерації. За даними міліції, після інциденту він утік з місця події на автомобілі, що належить Тедєєву. Сам Ельбрус вже неодноразово заявляв, що затриманий міліцією Роберт Тедєєв не є його родичем.

"Ця людина, затримана міліцією, не є для мене ні рідним, ні двоюрідним, ні троюрідним, ні десятиюрідним братом! Я можу запросити своє генеалогічне дерево... і надати його вам, журналістам", - сказав "регіонал".

Однак між Робертом і Ельбрусом існує зв'язок, про що говорять такі факти. Видання "Українська правда" розмістила протоколи допитів Роберта Тедєєва, який називає Ельбруса своїм братом, і водія депутата, який також підтверджує їхній зв'язок.

"Є докази, свідчення водія Тедєєва, в яких він заявляє: "Я передав цей автомобіль з парламентськими номерами". На питання, чому він це зробив, він відповів: "Очевидно, він є братом мого господаря". І він робив це (надавав автомобіль) регулярно", - сказав Юрій Луценко.

12 вересня в Партії регіонів назвали передвиборною провокацією проти неї спробу МВС довести причетність народного депутата від ПР Тедєєва до інциденту в Голосіївському парку Києва.

23 вересня Луценко заявив, що в Києві 22 вересня затримали громадянина РФ Роберта Тедєєва, що брав участь у бандитських розборах у Голосіївському парку столиці.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 1384 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ