Чт, 2024-03-28, 20:39


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Жовтень » 16 » У тренуванні перед матчем із Чехією взяли участь усі футболісти збірної України. ВІДЕО
09:16
У тренуванні перед матчем із Чехією взяли участь усі футболісти збірної України. ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

  Усі футболісти збірної України взяли участь у тренуванні перед матчем із Чехією

Після роботи в режимі дворазових тренувань після матчу з Італією збірна України з футболу провела заключне тренування перед матчем проти Чехії в Лізі Націй УЄФА.

В понеділок, 15 жовтня, усі футболісти збірної України взяли участь у передматчевому тренуванні, яке проходило на стадіоні "Сонячний" у Харкові. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Вже одужали й кілька днів працюють у загальній групі Андрій Ярмоленко та Євген Макаренко. Серйозне налаштування на тренувальному занятті показав Ярослав Ракицький, що першим же пострілом відправив м'яч у верхній кут воріт. Також адаптувалися в колективі та впевнено почувалися новачки Ігор Пластун і Владислав Кулач, які напередодні пройшли традиційне посвячення у гравці збірної - заспівали дуетом українську народну пісню "Ти ж мене підманула".

Окремо працювали голкіпери Андрій П'ятов і Денис Бойко, до компанії яких приєднався Андрій Лунін після гри з Шотландією у складі молодіжної збірної України.

На початку заняття Андрій Шевченко зібрав команду в коло й розповів про акценти, на яких буде зосереджено увагу на тренуванні перед матчем із чехами.

Відеоогляд 8-го дня збору національної команди:

Як повідомляв Укрінформ, національна збірна України з футболу у вівторок, 16 жовтня, проведе черговий поєдинок у дебютному розіграші Ліги націй УЄФА, в якому вдома зустрінеться з командою Чехії. Матч Україна - Чехія на стадіоні "Металіст" у Харкові покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1". Текстова трансляція - на Укрінформі. Початок поєдинку о 21.45.

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

Втрати у збірної України є, могли б допомогти головній команді країни Кравець і Хачеріді, але називати їх гравцями основа зараз не доводиться. Зате повністю відновилися Ярмоленко і Макаренко, Андрій точно зіграє з перших хвилин, Євген цілком може посилити команду по ходу зустрічі. Головним питанням залишається позиція центрфорварда, припустимо, що знову тренери довіряться Яремчуку.

Крім Ярмоленка допомагати нападаючому будуть Коноплянка і Марлос, а Малиновський і Степаненко повинні зацементувати центральний плацдарм, Тарас буде розташовуватися глибше. Немає сумнівів, що П"ятов зіграє у воротах, а Караваєв, Ракицький, Бурда і Матвієнко сформують лінію захисту. Є шанси зіграти у Кривцова, але тільки якщо будуть проблеми у Бурди. На заміни очікуємо побачити Циганкова, Зінченка і Петряка.

Україна: Пятов – Караваєв, Ракицький, Бурда, Матвієнко – Степаненко, Малиновський – Ярмоленко, Марлос, Коноплянка – Яремчук.

У Чехії одна з головних проблем в тому, що через травму вилетів Павєл Кадержабек, 26-річний захисник «Хоффенхайма» вважався гравцем основи і замінити його гостям буде важко. Швидше за все, на правому фланзі Кадержабека замінить Новак, в центі зіграють Брабец і Челюстка, зліва Селассі. У воротах у чехів зазвичай грає Вацлік. Центр поля закриють (або спробують закрити) Соучек і Павелка, а атакуючу лінію в півзахисті сформують Змрхаль і Видра (на флангах) і Дочкал (в центрі). На вістрі можна буде побачити або Крменчіка, або Шика.

Чехія: Вацлік – Новак, Брабец, Челюстка, Селассі – Масопуст, Павелка – Змрхаль, Дочкал, Видра – Крменчік.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 705 | Додав: adminA | Теги: Чехієя, футболісти збірної України, матч, Тренування
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ