Чт, 2024-03-28, 15:47


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Липень » 18 » У Вінниці продають найдорожчі в місті апартаменти: у квартирі за 300 тисяч доларів є сауна й басейн
12:30
У Вінниці продають найдорожчі в місті апартаменти: у квартирі за 300 тисяч доларів є сауна й басейн
Інші останні Новини економіки на сайті holosUA.com/

Найдорожчу квартиру у Вінниці за 300 тис дол продають у мікрорайоні Поділля. Вона дворівнева, має площу 220 кв. м, п'ять кімнат та два санвузли. Вікна на всю стіну першого поверху виходять у двір. У помешканні є сауна та міні-басейн.

— Меблі ексклюзивні з червоного дерева, на полу — дубовий паркет. Кухня на 36 "квадратів" теж зроблена в Італії на замовлення. Господарі все залишають, переїжджають в інше місто. У Вінниці мали бізнес, тепер він невигідний. Фірму вже продали, а квартиру майже рік не можуть продати, бо дорого, — розповідає рієлтор Сергій Бовкун. — Тепер люди шукають квартири дешевші, а такі рідко питають. Та й утримувати її дорого. В мене знайомі живуть у подібній, то тільки за комунальні платять до півтори тисячі гривень.

Агентства з нерухомості запевняють, що серед дорогих квартир найкраще купувати житло в таунхаусах. Це невеликі двоповерхові будинки на три — чотири сім'ї.

— Ціни майже однакові — 250 тисяч доларів, але жити в таунхаусі зручніше. Біля будинку є невелика ділянка землі, — пояснює Віктор Платонов з агентства "Благоустрій".

За $250 тис. продають дворівневі квартири в центрі міста на вул. Грушевського та на Свердловському масиві. В усіх помешканнях ексклюзивний ремонт. Площа від 220 до 290 кв. м. В кухнях є вбудована техніка.

За $230 тис. продають помешкання на вул. Козицького. Вікна виходять на сквер. У квартирі на 250 кв. м чотири кімнати. Вона в старому будинку, висота стелі 3,5 м. У більшості квартир стоять броньовані двері, але під'їзд давно не фарбований.

— Тут повикупляли багато приміщень під офіси, тому заважати ніхто не буде, — відчиняє двері квартири рієлтор Людмила з агентства "Житло". Власник залишив їй ключі від житла й виїхав до Росії кілька років тому, там має бізнес. Про нього жінка говорити не хоче.

У квартирі багато картин у дорогих рамах. У спальні — дерев'яне ліжко ручної роботи, такі ж стільці й шафа. В двох суміжних кімнатах — кабінет і бібліотека, в якій понад 5 тис. книжок. Більшість у дорогих обкладинках.

— Спочатку за квартиру хотіли 300 тисяч доларів. Та за такі гроші клієнти хотять дворівневу із сучасним ремонтом, а тут ремонт робився років із 10 тому. Тоді була друга мода, хазяїн робив уклон на натуральні матеріали. В квартирі все зроблено з дерева. Думав, що візьме місцем, та зараз центр із високими потолками мало кого цікавить, — пояснює рієлторка.

$220 тис. коштує 5-кімнатна квартира на 200 кв. м у будинку на вул. 50-річчя Перемоги. Там закритий двір, стоїть мангал, криниця, дитячий майданчик, є парковка. При вході сидить охоронець, усіх мешканців знає в обличчя.

Власниця Оксана заводить у квартиру на восьмому поверсі. У неї найбільше помешкання в усьому будинку.

— Тут живуть люди і з прокуратури, і з налогової, але з сусідами спілкуємося мало, бо часи зараз такі. Ну "привіт-привіт", іноді можемо запитати, як справи, — пояснює Оксана. З кімнати виглядає собака породи чихуахуа. Перший рівень помешкання зроблений під студію. На другому рівні — дитячі кімнати й міні-сауна.

За $200 тис. продають круглу квартиру на 210 кв. м на 17-му поверсі найвищого будинку в Вінниці по вул. Льва Толстого.

— Це ексклюзив, таких круглих квартир у Вінниці лише дві. Ця й та що навпроти. Вони займають весь поверх, — пояснює рієлтор Вадим з агентства нерухомості "Едванс". — Вид із вікна на Старе місто просто абалдєнний. Правда, ремонт треба робити, бо ні підлоги, ні шпалер нема, хоч усе готове до покраски.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини економіки | Переглядів: 1475 | Додав: abel | Теги: найдорожча квартира у Вінниці, продаж квартири, найдорожча квартира
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ