Чт, 2024-03-28, 19:10


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Вересень » 1 » Україна отримає від США бронежилети, техніку і колючий дріт
13:12
Україна отримає від США бронежилети, техніку і колючий дріт
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

США продовжують надсилати військову допомогу Україні. Останні поставки включають шоломи, роботи з знешкодження боєприпасів, радіоприймачі,бронежилети, індивідуальні аптечки, спальні килимки та куртки. Найближчими тижнями будуть надіслані прилади нічного бачення, тепловізори та додаткові радіостанції, передає Голос Америки.

Крім того, підтримку отримає і Державна прикордонна служба України: одяг, намети, генератори малої потужності, ручні паливні насоси, інженерне обладнання, засоби зв'язку, транспортні засобів, індивідуальне нелетальне тактичне спорядження та засоби спостереження.

Останні поставки включають: екскаватори, автокрани,тепловізори, обладнання відеоспостереження, засоби зв'язку, намети, колючий дріт, спальні мішки, та невеликі електрогенератори. У майбутньому США поставлять додаткову техніку та обладнання відеоспостереження, вантажівки та малі патрульні судна.

Окрім цього, експерти міністерства оборони США зустрічатимуться з українськими колегами, для оцінки конкретних заходів та програм, направлених на оборону. Міністерство оборони США та Державний Департамент використають 19 мільйонів доларів з Глобального Резервного фонду безпеки для підготовки та оснащення Національної Гвардії України. Очікуємо, що навчання почнеться в 2015 році.

Двоє сенаторів США закликають Вашингтон озброїти Україну

Двоє з провідних сенаторів США закликали в неділю свою державу надати озброєння Україні для її боротьби проти проросійських сепаратистів і російських військ на Сході України. Як заявив сенатор-демократ Роберт Менендез, голова сенатського комітету з закордонних відносин, Україні необхідні озброєння, які допомогли б їй відбити вторгнення Росії, повідомляє Радіо Свобода.

Виступаючи на телеканалі CNN із Києва, він заявив, що Вашингтон має надати Україні оборонні озброєння, які зробили б це вторгнення надто дорогим для президента Володимира Путіна.

Інший сенатор, республіканець Джон МакКейн, у виступі на телеканалі CBS риторично запитав: "Хіба ми не можемо допомогти цим людям (українцям) захистити себе? Це вже не обмежене введення військ, це вторгнення".

Адміністрація президента США Барака Обами і він сам іще не вживали стосовно дій Росії проти України слова "вторгнення" (invasion – широкомасштабне вторгнення), обмежуючись м’якшим incursion, яке можна в цьому контексті перекласти як "обмежене введення військ". Дотепер там ішлося тільки про обмежену допомогу Україні нелетальними військовими засобами.

Західні країни і союз НАТО днями заявляли, що мають дані про не менш як 1 тисячу військовиків регулярних збройних сил Росії на території України. Москва категорично заперечує це.

Раніше повідомлялось, що об'єднані у військово-політичний блок НАТО держави можуть продати Україні необхідне їй для боротьби з сепаратистами озброєння, якщо українська влада звернеться з таким проханням на найближчому саміті альянсу на початку вересня у Великій Британії. Таку думку висловив глава Бюро національної безпеки Польщі (BBN) Станіслав Кожєй.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1056 | Додав: adminA | Теги: бронежилети, США, Україна, техніку і колючий дріт
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ