Пт, 2024-03-29, 11:09


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Грудень » 29 » Українці мріють отримати під ялинку гроші і подорожі
16:31
Українці мріють отримати під ялинку гроші і подорожі
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Найбільш бажані подарунки на Новий рік для українців - гроші, романтичні подорожі, побутова техніка, автомобіль і ювелірні прикраси, свідчать дані опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) 3-12 грудня, і оприлюднені в четвер, 29 грудня.

Перше місце в рейтингу новорічних подарунків посідають гроші (19,1%). 10,6% респондентів хотіли б отримати романтичну подорож, 7,8% - побутову техніку, 6,4% - автомобіль, аксесуари до авто, 4,5% - цукерки та квіти і майже стільки ж (4,3%) - ювелірні прикраси.

Дослідження проведено методом особистого інтерв'ю. Опитано 2040 респондентів, які проживають у 110 населених пунктах України (крім Криму та окупованих територій Донбасу). Статистична похибка вибірки не перевищує 3,3%.

Нагадаємо, 19 грудня в Києві на Софійській площі запалили вогні на головній новорічній ялинці України. Прем'єр-міністр Володимир Гройсман та Київський міський голова Віталій Кличко вже відвідали Різдвяне містечко.

Також стало відомо, що в новорічну ніч транспорт у Києві пустять до світанку, а Харків і Одесу охоронятимуть патрульні і піші наряди.

По всій Україні правоохоронці та рятувальники працюватимуть в посиленому режимі.

Зазначимо, після початку бойових дій на Донбасі багато українських міст запровадили заборону на використання піротехніки під час святкувань.

В Укргідрометцентрі розповіли, якою буде погода на новорічні свята

Директор Українського гідрометцентру Микола Кульбіда зазначив, що новорічна ніч на всій території України буде зі слабкими морозами та переважно без опадів. Про це він повідомив під час засідання міжвідомчого оперативного штабу щодо реагування на надзвичайні ситуації в зимовий період, передає УНІАН.

За його словами, грудень в Україні пройшов без особливих погодних ускладнень, температурний режим був близьким до середнього багаторічного без значних коливань.

"Що стосується подальшого розвитку синоптичної ситуації до кінця грудня й у першій декаді січня, то тут можна виділити кілька періодів. Перший – це від сьогодні (29 грудня) до 2 січня, у цей період ми чекаємо спокійної погоди, з невеликими морозами: вночі від 3 до 9, на Лівобережжі – до 14, і вдень – від 0 до 6 градусів морозу", – зазначив він.

"29–30 грудня очікується невеликий сніг, з 31 грудня по 2 січня – переважно без опадів на всій території України. Отже, новорічна ніч в Україні буде практично без істотних опадів зі слабкими морозами вночі й також слабкими морозами вдень", – додав Кульбіда.

За його словами, 3-5 січня синоптики очікують переміщення холодного арктичного повітря і зниження температури на декілька градусів. "Вона знизиться вночі до 9-14 градусів морозу, вдень – до 2-7 градусів морозу. Це відбудеться на фоні випадіння невеликого снігу", - розповів директор Українського гідрометцентру.

"Що стосується періоду 6-8 січня – то перші наші оцінки показали, що є достатньо висока ймовірність ускладнення погодних умов на більшій частині території України, пов’язаного з приходом циклону на територію України і наступним періодом похолодань. Проте аналіз тих розрахунків, який вже проведений сьогодні, показує, що ймовірність цієї ситуації суттєво зменшилася", – зазначив він.

У період з 9 по 10 січня синоптики прогнозують нестійкий характер погоди, пов’язаний з проходженням атмосферних фронтів.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 652 | Додав: adminA | Теги: погода, під ялинку гроші і подорожі, синоптики, українці
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ