Пт, 2024-03-29, 03:49


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Лютий » 4 » Українське видавництво "Ранок" - пізнай світ знань і вигадки
11:20
Українське видавництво "Ранок" - пізнай світ знань і вигадки
Інші останні Новини бізнесу на сайті holosUA.com/

Книги - це джерело знань. Саме тому ми знайомимось з ними ще з раннього дитинства, коли різні казки і вірші читають нам наші батьки, і книги супроводжують нас протягом всього нашого життя. Науковцями доведено, що читаючи щоденно хоча б по 6 хвилин, людина стає більш стресостійкою і уповільнюється старіння мозку.

Перші друковані книги з'явились ще в XV столітті і доступ до них був лише в окремих людей - голубої крові, знатних людей. Сьогодні ж, доступ до книг має широке коло користувачів, завдяки роботі друкованих видавництв. Сучасні видавництва мають завдання не просто надрукувати видання, але і розповсюдити книги, а перед тим професійно виконати свою роботу, яка дозволить читачу полюбити книгу, поринути в сюжет і пережити історію разом з головним героєм, навчитись, пізнати щось нове. Друкарня разом з письменником створює не просто книги та іншу друкарську продукцію, разом створюється історія, до якої доторкнутись може кожен, треба лише захотіти.

Видавництво "Ранок" сумлінно виконує уже не перший десяток років поставленні задачі і доносить до читача світле зерно знань в понад 10 країнах ближнього й далекого закордоння. Українське видавництво "Ранок" завоювало прихильність у мільйонів читачів, серед яких і діти і дорослі. Шкільна, розвиваюча, наукова і ексклюзивна література і ще багато чого нового та цікавого ви знайдете в інтернет-магазині видавництва серед багатотисячного асортименту видань, перейшовши за посиланням yakaboo.ua/ua/book_publisher/view/Ranok/.

Сучасні технології не стоять на місці, а тому, поціновувачам літератури пропонується не лише друковане видання книг, а і електронне. Електронна книга суттєво відрізняється від свого попередника і має багато переваг, однак ще є багато книголюбів, яким до вподоби запах друкованих видань, яким так і кортить доторкнутись до сторінок книги, приємно почути їхній шелест.  І поки ще залишаються такі, друкарня буде ще довго творити, тішити своїх маленьких читачів і дорослих яскравими, цікавими і змістовними виданнями.

Скільки переваг не мала б електронна книга, не забувайте про друковані видання, не відмовляйтесь від них, бо друковані книги - це не просто історія, це частинка вашого минулого з вашого дитинства і з шкільних років. Пізнай світ знань і вигадки з видавництвом "Ранок", видавництвом, яке є безпосереднім лідером національного друку і друкованої продукції.

Наталія Демеш спеціально для http://holosua.com

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини бізнесу | Переглядів: 947 | Додав: abel | Теги: видавництво, книги, ранок
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ