Чт, 2024-04-18, 02:10


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2009 » Жовтень » 15 » Усі три нардепи, які замішені у справі артеківських педофілів - "бютівці"
11:19
Усі три нардепи, які замішені у справі артеківських педофілів - "бютівці"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У свідченнях дітей фігурують всі прізвища, про які сказано у заяві народного депутата від БЮТ Григорія Омельченка, і навіть більше того. "Там є ще два нардепи від БЮТ - Т. і Б", - розповіло джерело, близьке до слідства у справі про зґвалтування у Міжнародному дитячому центрі "Артек", пише в четвер газета "Сегодня".

Роблячи позавчора заяву, Омельченко сказав, що у справі, окрім високопоставлених людей, замішені ще й три депутати Верховної Ради і не називав конкретних прізвищ, щоб "не нашкодити слідству".

Водночас у ЗМІ з'явилася інформація, що у своїй не розголошеній заяві на ім'я президента, Омельченко зі слів матері вказав, що дітей ґвалтував,їхній батько, головний редактор журналу "Артек" Дмитро Полюхович разом з генеральним директором дитячого центру Борисом Новожиловим, головним лікарем Генріхом Раттом, колишнім методистом (вожатим) Дмитром Лепешовим, ведучим геологічного гуртка Володимиром Дунаєвим. Також, нібито за словами жінки, її колишній чоловік під час допиту розповів, що в оргіях і груповому сексі з дітьми в "Артеку" брали участь депутат від БЮТ Віктор Уколов і священик Уманської єпархії Вадим Паєвський. Проте цю інформацію слідчі нібито не вносять до протоколу і не перевіряють.

"Діти розповідали таке, що у режисерів порнофільмів волосся дибки встало б. Один з цих трьох нардепів - хрещений батько дітей Дмитра П. і був свідком на його весіллі", - сказало джерело.

Позавчора депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко розповів про зґвалтування, які мали місце в кримській здравниці - "Артеку". У Генпрокуратурі уточнили, що йдеться не про зґвалтування, а про розтління дітей.

При цьому від Омельченко надійшла інформація, що в таборі не тільки ґвалтували дітей, але і знімали порно за участю неповнолітніх в оргіях.

В ГПУ запевняють, що кримінальну справу давно порушено і слідство ведеться, більше того - головний підозрюваний вже два місяці як під арештом. А вчора міністр МВС Юрій Луценко заявив, що міліція висунула звинувачення у розтлінні неповнолітніх дітей їхньому прийомному батькові, ще троє керівників МДЦ "Артек" пребувають у статусі свідків, і, найвірогідніше, їм буде висунуто звинувачення у скоєнні цього злочину.

Колесніченко, тим часом, вже звинуватили в умисному зливі інформації з метою попередити фігурантів секс-скандалу про небезпеку, яка насувається.

Сам Колесніченко стверджує, що звернувся до Генпрокуратури щодо нібито розбещення дітей в "Артеку" через побоювання, що справа не дійде до суду, передає Бі-Бі-Сі.

"Причетні високопосадовці, на притягнення до відповідальності яких потрібна згода ВР. Багато з них досі не допитані, хоча люди, які затримані по справі, вказують на конкретних осіб", - сказав Колесніченко.

"Людина, яка затримана, дає покази, вказує прізвища, а у протокол допитів ці прізвища не вносяться. А якщо людина не внесена у протоколи допитів, хто її буде притягати до кримінальної відповідальності і навіть допитувати! У цьому і є проблема під назвою фальсифікація та затягування розгляду кримінальної справи по суті", - заявив він.

На його думку, заяви про розбещення дітей в "Артеку", в яких згадуються високопосадовці, не загрожують свідкам скандальних подій. "Яким чином це може загрожувати дітям і свідкам, коли вони вже допитані по справі, експертизи проведені? Якщо б свідків намагалися вбити, то незалежно від того, хто ці прізвища буде називати, їхня доля не зміниться", - сказав "регіонал".

До речі, президент Віктор Ющенко вже відреагував на скандал. Він запідозрив, що у правоохоронних органах "комусь хочеться приховати реальні факти і імена учасників цих ганебних дій", і провів прозорі паралелі із справою уже екс-бютівця Віктора Лозинського, який зараз у розшуку у зв'язку з його участю у "царському полюванні".

Тим часом, міністр внутрішніх справ відкидає причетність народних депутатів до скандальної справи про артеківських педофілів.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1439 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ