Пт, 2024-04-19, 22:08


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Листопад » 7 » В боротьбі з гібридними загрозами НАТО переймає досвід України – помічник Столтенберґа
14:15
В боротьбі з гібридними загрозами НАТО переймає досвід України – помічник Столтенберґа
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

НАТО переймає досвід України в боротьбі з гібридними загрозами, – заявляє Такан Ілдем, помічник генерального секретаря НАТО з питань публічної дипломатії.

«Гібридна загроза така стара, як «троянський кінь». Що змінюється, це швидкість, ширина й інтенсивність гібридних тактик сьогодні. Інструментарій «гібридних загроз» містить широкий набір: від дезінформації – і аж до «зелених чоловічків». Мета цих загроз, зокрема, стосується втручання у виборчі процеси для руйнування довіри наявним інституціям. Ми мусимо бути пильними і вибудовувати наш захист, і в цій сфері наша співпраця з Україною дуже добре функціонує і зростає», – заявив Такан Ілдем, виступаючи у Брюсселі на міжнародному форумі, присвяченому 50-літтю Світового конгресу українців.

Серед питань, які обговорюють на брюссельському міжнародному форумі, – експансіоністськi амбіції Росії та її гібридна війна проти України, кібератаки по всьому світу, а також втручання у внутрішні справи інших країн та, в результаті, їхня дестабілізація, що несе загрозу для міжнародного миру й безпеки.

З нагоди свого 50-ліття Світовий конгрес українців зібрав у Брюсселі в приміщенні Європейського економічного і соціального комітету міжнародний форум високого рівня. Політики, чиновники від ЄС, НАТО, вчені та представники громадянського суспільства з України й інших країн обмірковують європейську інтеграцію України, євроатлантичну інтеграцію України, «план Маршалла» для України, людські права і протидію російській дезінформації.

З іншого боку, програма містить обговорення процесу реформ в Україні в контексті імплементації Угоди про асоціацію між ЄС і Україною та Поглибленої і всеосяжної зони вільної торгівлі, а також Мінського процесу.

Після російської анексії українського Криму і підтримки сепаратистів на Донбасі, НАТО «заморозило» все військове співробітництво з Москвою, але не припинило діяльності дипломатичних каналів.

Після зустрічі послів НАТО із представником Росії Олександром Грушком у штаб-квартирі альянсу в Брюсселі 26 жовтня цього року генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберґ заявив, що між альянсом і Росією «продовжують залишатися фундаментальні розбіжності» щодо конфлікту на сході України.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 664 | Додав: adminA | Теги: помічник Столтенберґа, гібридні загрози, досвід України, НАТО
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ