Чт, 2024-04-18, 20:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Лютий » 27 » В Кременчуці патрульна поліція починає роботу, в Черкасах з'явиться з 1 березня
15:18
В Кременчуці патрульна поліція починає роботу, в Черкасах з'явиться з 1 березня
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У Кременчуці сьогодні, 27 лютого, починає роботу патрульна поліція, щодня на чергування буде заступати 21 патрульний екіпаж. Про це міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"При жорсткому конкурсі з 3237 претендентів відібрано і пройшли навчання 246, які заступають сьогодні на службу нових патрульних поліцейських", - повідомив він.

За даними міністра, серед нових поліцейських: 86% - з вищою освітою, 21% - дівчата. Середній вік заступають кременчуцьких патрульних - 25 років. Серед них 38 осіб пройшли АТО.

"Починаючи з сьогоднішнього вечора, кожен день на патрулювання Кременчука буде заступати 21 патрульний екіпаж", - зазначив Аваков.

Наступне місто, в якому на початку березня почне роботу патрульна поліція, за словами міністра, буде Полтава.

Як передає УНІАН, патрульні приймали присягу перед пам'ятником Тарасу Шевченку. В урочистій церемонії взяли участь керівник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Головко, глава облради Олександр Біленький, начальник обласної поліції Олег Бех, мер Кременчука Віталій Малецький та інші посадові особи.

Текст присяги зачитав начальник Кременчуцького управління патрульної поліції В'ячеслав Деркач.

Після цього поліцейські заспівали Державний Гімн України і слово взяла Деканоїдзе, яка підкреслила, що головним завданням поліцейських є боротьба з криміналітетом.

"Ви всі розумієте, що значить служити в поліції України. Ви повинні захищати народ - батьків і городян", - сказала Деканоїдзе.

У свою чергу Головко зазначив, що патрульна поліція розпочала роботу в Полтавській області з Кременчука, і від поліцейських залежить безпека населення. Він також закликав патрульних дотримувалися Закон.

Начальник Департаменту патрульної поліції Національної поліції України Євген Жуков зазначив, що сьогодні в Кременчуці присягу прийняли 250 поліцейських, з них 20%, або 52 патрульних - дівчата.

"В рядах патрульних 18 кандидатів в майстри спорту, 4 майстри спорту. Всього буде сформовано 21 екіпаж. Увечері вони заступлять до патрулювання міста. Ви - городяни - будете їх контролювати і стежити за роботою", - зазначив Жуков.

Також Деканоїдзе поспілкувалася з патрульними, а заступник голови поліції України Олександр Фацевич подарував юному кременчужанину свого кашкета.

Після церемонії Деканоїдзе відвідала Кременчуцький автозавод, де ознайомилася зі зразками військової техніки.

На прес-конференції Деканоїдзе заявила, що наступного тижня нові патрульні поліцейські почнуть нести службу і в Полтаві.

В Черкасах патрульна поліція з'явиться на вулицях міста з 1 березня

У Черкасах старт роботи нової поліції запланований на 1 березня. Про це повідомив в.о начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області Владислав Пустовар.

За інформацією сектора комунікації ГУ Нацполіції в Черкаській області, в даний час в місті триває навчання патрульних поліцейських, яке розпочалося 21 грудня 2015 року.

Патрульні поліцейські охоронятимуть громадський порядок, виконувати функції ДАІ, гарантуючи безпеку дорожнього руху, а також виїжджати на місця подій.

Як повідомлялося, 12 жовтня минулого року в Черкасах завершився набір бажаючих вступити до лав нової патрульної поліції. Заяви подали 5,4 тис. Осіб, конкурс на одне місце перевищив 27 осіб. Відбір конкурсної комісії пройшли 265 черкащан. 15 з них взяли в резерв. Серед новобранців - третина жінок. До лав патрульної поліції з нинішніх працівників поліції відібрали тільки 15 чоловік.

Раніше Аваков заявляв, що до червня патрульна поліція почне роботу в 29 містах України.

За словами Деканоїдзе, людина, яка тільки влаштувалася на роботу в поліцію, буде отримувати від 4 до 5 тисяч гривень.

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 960 | Додав: adminA | Теги: Черкаси, робота, патрульна поліція, 1 березня, Кременчук
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ