Пт, 2024-03-29, 11:34


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Березень » 10 » В Мадриді українська громада провела акцію проти повернення російської делегації в ПАРЄ
23:02
В Мадриді українська громада провела акцію проти повернення російської делегації в ПАРЄ
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

  Під час пікету активісти тримали в руках червоні картки, свищики, футбольний м’яч та зустрічали учасників засідання скандуванням «Права людини поза грою».

У Мадриді представники української громади пікетували будівлю Сенату, протестуючи проти повернення російської делегації в ПАРЄ. Про це повідомляє Євромайдан SOS.

Згідно з повідомленням, 9 березня у Мадриді відкрилося засідання Бюро ПАРЄ. Вперше із 2014 року у засіданні взяла участь російська делегація, яку очолив депутат Держдуми Лєонід Слуцкій, що перебуває у санкційному списку ЄС.

Під час пікету активісти тримали в руках червоні картки, свищики, футбольний м’яч та зустрічали учасників засідання скандуванням «Права людини поза грою».

«Парламентська Асамблея Ради Європи має не допускати повернення Росії  до виконання нею відповідних резолюцій Асамблеї. Наразі Росія їх не виконує. Вона продовжує окупацію Криму та постійно демонструє відверте порушення принципів Ради Європи у середині самої країни»  - переконаний учасник пікету Іван Вовк.

Іспанці поставилися до акції прихильно. У будівлі, за якою стояли пікетувальники, хтось ввімкнув український гімн, що став чудовим супроводом для акції.

Як відомо, в квітні 2014 року ПАРЄ наклала на РФ санкції, позбавивши російську делегацію права голосу. Через це росіяни припинили участь у роботі ПАРЄ. У 2016 та 2017 році РФ не надіслала у Страсбург список своєї делегації, таким чином формально уникнувши продовження санкцій.

У минулому році Президент ПАРЄ Педро Аграмунт виступив з ініціативою повернути Росію до Асамблеї. Після цього в ПАРЄ розвивають контакти з російськими депутатами та розглядають можливості внесення змін до регламенту ПАРЄ, що дозволять гарантувати повернення Росії до сесійної зали.

Зазначимо, що 9-10 березня на особисте запрошення Аграмунта у засіданні Постійного комітету в Мадриді бере участь парламентська делегація Російської Держдуми.

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 780 | Додав: adminA | Теги: українська громада, мадрид, ПАРЄ, російська делегація, акція
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ