Пт, 2024-04-19, 22:00


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Січень » 22 » В Маріуполі і Пісках важкі бої - бойовики безуспішно намагаються "проломити фронт" в районі Бахмутовської траси
10:00
В Маріуполі і Пісках важкі бої - бойовики безуспішно намагаються "проломити фронт" в районі Бахмутовської траси
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У зоні конфлікту на Донбасі російсько-терористичні війська продовжують вести активні наступальні дії. У районі н.п. Донецьк протягом останньої доби противник вів постійні обстріли позицій українських військ і робив спроби штурму, змусивши підрозділи українських військ провести часткове перегрупування. Про це повідомляє група "Інформаційний опір ".

У районі н.п.Піски тривали важкі бої з масованим застосуванням артилерії і бронетехніки. По трасі через н.п.Снежное противник продовжує перекидати сили і засоби з південного напрямку в Куйбишевський район Донецька і в район н.п.Ясіноватая - Спартак. Протягом 21.01.2015 г противник істотно наростив боєздатність зосереджених в даних районах своїх тактичних груп.

Після понесених в районі Спартак - Путилівська розв'язка втрат, що діє в даному районі бронегруппа російсько-терористичних військ відійшла і провела доукомплектування військовою технікою та особовим складом. Зафіксовано прибуття в розпорядження даної бронегрупи для доукомплектування 6-й танків і 4-х бойових броньованих машин (ББМ).

Оперує на напрямку Старомихайлівка - Піски тактична група противника, під прикриттям масованого артилерійського вогню, намагається відтіснити українські підрозділи за Донецьку кільцеву дорогу, на рубіж Дослідне - Водяне.

У районі Бахмутськой траси противник при всіх зусиллях не зміг "проломити фронт". В даному районі зафіксовано дію двох взаємодіючих артилерійських груп противника (до 40 од. Ствольної і реактивної артилерії), а також близько 25 танків і 40 ББМ, зосереджених на вузькій ділянці. Обстріли і спроби штурму з боку супротивника наштовхуються на адекватну відповідь українських військ, які обороняли свої передові позиції по річці Сіверський Донець. Також виробляються масовані вогневі удари по позиціях українських військ в районі н.п.Кримское і Трёхізбёнка.

Російсько-терористичні війська продовжують нарощувати угрупування в своєму базовому районі в смузі Старобешеве - Комсомольське. Зафіксовано прибуття через Амвросіївку чергового конвою (до 20 критих вантажівок, 2 БМП-2). Частина артгрупи противника, яка вела вогонь з району н.п.Комсомольское, змінила вогневі позиції. Для підтримки посиленою ротної тактичної групи (РТГ) терористів, яка веде бої з передовими українськими підрозділами в районі Гранітне - Тельманове, прибуло підкріплення (3 танки, 10 ББМ).

До складу свого угруповання, що діє в районі н.п.Горловка, бойовики перекинули підкріплення у вигляді двох зведених мобільних груп. У район Вуглегірська прибула партія бронетехніки і декілька підрозділів "піхоти" бойовиків (фіксується як мінімум одна РТГ на БМП-2, по дузі північніше міста кілька маневрених груп - всього до 20 одиниць техніки, включаючи 6 танків - були висунуті в передову лінію). Південніше і східніше Єнакієве зафіксовані дві групи по 350-400 бойовиків, до 12 одиниць броньованої техніки у кожній, при відповідному оснащенні вантажним транспортом і вогневими засобами (міномети, станкові гранатомети і т.д.).

У районі н.п.Еленовка і Докучаєвськ частина бандформувань відійшла на північ, частина змінила позиції. Артилерійська група противника, зосереджена в районі Докучаєвська, продовжує обстріли українських військ, перешкоджаючи їх просуванню в смузі Степне - Новомихайлівка.

В районі Маріуполя тривали напружені бої. Передові групи російсько-терористичних військ не змогли просунутися ні на північний схід від, ні північніше даного населеного пункту. Особливо напружені бої і обстріли зафіксовані в районі Павлопіль - Сартана. Артилерія противника веде масований вогонь по передових позицій українських військ, намагаючись створити умови для подальшого просування груп бойовиків.

Нагадаємо, 21 січня повідомлялося, що в Луганській області на 29-му і 31-му блокпостах в районі Бахмутки йдуть важкі бої. Крім того, вночі 22 січня стало відомо, що Донецький аеропорт повністю зруйнований, частина "кіборгів" встигла покинути новий термінал, частина потрапила в полон.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1097 | Додав: adminA | Теги: Маріуполі і Пісках, бойовики, районі Бахмутовської траси, бої
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ