Чт, 2024-03-28, 12:31


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Лютий » 6 » В Україні оголосили штормове попередження. ВІДЕО
17:00
В Україні оголосили штормове попередження. ВІДЕО
Інші останні Прогнози погоди на сайті holosUA.com/

Сьогодні в Україні оголошено штормове попередження у зв'язку зі складними погодними умовами. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

"6 лютого на рiчках басейнiв Прута та Сiрету очiкується подальше підвищення рiвнiв води на 0,2-0,7 м над фактичними рiвнями станом на 8 годину 4 лютого, руйнування крижаного покриву, льодохiд, на окремих дiлянках можливе утворення заторiв криги з додатковими пiдйомами рiвнiв води на 0,5-1,0 м без загрози негативних наслідків", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з формуванням талодощового паводку на річці Днiстер на дiлянцi Галич-Залiщики 7 лютого очiкується пiдйом рiвнiв води на 0,3-1,0 м над рiвнями на 8 годину 4 лютого, подальше послаблення крижаного покриву, мiсцями його руйнування, льодохiд, при цьому можливе формування заторiв криги з додатковим пiдйомом рiвнiв води на 1-2 м, без загрози негативних наслідків.

В горах Закарпатської області сьогодні, 6 лютого, зберігається високий (4-й) рiвень лавинної небезпеки, у горах Івано-Франківської та Львівської областей зберігається значний (3-й) рiвень лавинної небезпеки.

В Закарпатській області iснує загроза зсувiв снiгу на дороги.

Гідрометцентр повідомляє, що вночі у вівторок очікується невеликий, вранці та вдень помірний сніг, на Прикарпатті та центральних областях сильні снігопади, хуртовини, снігові замети; зниження температури протягом доби до 9-15 морозу, в західних областях до 3-9 морозу; лише в Чернігівській, Сумській, Харківській та Луганській областях - холодна без істотних опадів погода, температура вночі та вдень 17-22 С морозу.

На Закарпатті та півдні країни мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь, туман; температура вночі 2-7 морозу, вдень від 5 морозу до 1 тепла. У Запорізькій області невеликий сніг, температура вночі та вдень 4-10 морозу. На дорогах ожеледиця.

Вітер східний, 7-12 м/с, в західних, центральних областях і південній частині пориви 15-20 м/с.

У Києві очікується сніг (вночі невеликий), на дорогах ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с. Зниження температури протягом доби до 10-12 С морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 7 лютого найвища температура вдень була зафіксована на позначці 9,2 градуса вище нуля в 2004 році, найнижча вночі на позначці 32,2 градуса морозу в 1929 році.

У середу, 8 лютого, вночі на Правобережжі очікується сніг, місцями заметіль, у Волинській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Житомирській, місцями Київській та Одеській областях сильний сніг, на півдні країни і на Закарпатті сніг, місцями з дощем, ожеледь, налипання мокрого снігу, вдень послаблення опадів; на решті території - без опадів. На дорогах ожеледиця.

Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с, в південній частині та Приазов'ї місцями пориви 15-22 м/с. Температура вночі 11-17 морозу, в Полтавській і Кіровоградській областях 15-20 С, вдень 8-13 морозу, в східних, Чернігівській та Сумській областях 21-27 С морозу, вдень 11-16 морозу; в південних та прикарпатських областях вночі 4-10, вдень 0-6 морозу; на Закарпатті та в Криму вночі та вдень від 5 морозу до 1 С тепла.

У Києві вночі - помірний сніг, хуртовина, вдень невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура вночі 13-15, вдень 11-13 С морозу.

Столичні аеропорти працюють попри сніг

Аеропорт "Київ" працює у штатному режимі і закликає пасажів виїжджати до летовища заздалегідь через затори. Про це повідомляє Facebook-сторінка аеропорту.

"Аеропорт "Київ" працює в штатному режимі. Прохання заздалегідь виїжджати до аеропорту і стежити за статусом рейсів на онлайн-табло. Вдалого дня!", - йдеться в повідомленні.

Судячи з он-лайн табло, у штатному режимі працює й аеропорт "Бориспіль". Наразі дещо затримують рейси до Риги, Мінська, Одеси, Барселони, Пекіна тощо.

Також залізничники повідомляють, що рясний снігопад не вплинув на рух пасажирських потягів. Попри складні погодні умови зранку 6 лютого 2017 року рух пасажирських поїздів здійснюється за графіком.

На роботи з очищення від снігу колій, вокзалів та станцій загалом вийшли близько 750 залізничників.

Зазначимо, вранці 6 січня Київ паралізували 10-бальні затори.

Нагадаємо, харківський бабак Тимко передбачив початок справжньої весни в середині березня.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Прогнози погоди | Переглядів: 787 | Додав: adminA | Теги: Україна, штормове попередження
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ