Пт, 2024-03-29, 14:24


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Січень » 18 » Вибухнула одна з лікарень Луганська. Є загиблі
16:36
Вибухнула одна з лікарень Луганська. Є загиблі
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/



В результаті вибуху в Луганській міській лікарні N7 з-під завалів вилучено тіла трьох загиблих. Такі дані станом на 11.45 повідомляє прес-служба МНС України. Крім того, з-під завалів врятовано 3 людини.

Також ще одна особа знаходиться в стані середнього ступеня тяжкості, повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України з посиланням на інформацію Луганського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Кількість жертв може зрости. Всі дані уточнюються, оскільки в результаті вибуху під завал потрапили люди.

В епіцентрі вибуху знаходилися 22 людини, заявив перший заступник голови Луганської обладміністрації Юрій Ареф'єв журналістам.

"На сьогоднішню хвилину ми припускаємо, що в епіцентрі подій могло перебувати 14 хворих і 8 співробітників лікарні. Це 22 людини. На жаль, три людини вже знайшли без ознак життя, вони відправлені на впізнання", - зазначив Ареф'єв.

За його словами, є надія, що якась частина хворих могла бути не в лікарні, зараз намагаються з ними зв'язатися за тими списками, які є. "Кілька людей відгукнулися", - додав перший заступник голови області.

За словами першого заступника луганського мера Маноліса Пілавова, під завалами ще є люди, зокрема чути жіночий крик, але рятувальники поки не можуть дістатися до неї.

За попередньою інформацією обласного МНС, вибух стався на 4-му поверсі, де знаходиться реанімаційне та терапевтичне відділення. "На момент вибуху в будівлі лікарні могли знаходитися 266 пацієнтів і 50 медпрацівників", - повідомили агентства в прес-службі МНС. Пізніше Інтерфакс-України повідомив, що на момент вибуху в установі знаходилися 261 пацієнт і 350 осіб медичного персоналу.

Як відзначили в прес-службі, о 8.50 ранку в МНС надійшло повідомлення про можливий вибух в районі 7-ї лікарні.

До місця події були направлені підрозділи МНС. На даний момент там знаходиться 8 одиниць техніки. На місце трагедії виїхала міліція, МНС і співробітники СБУ.

В результаті вибуху пошкоджено відділення кардіології, неврології, пульмонології, інтенсивної терапії. Евакуація пацієнтів з пошкоджених відділень завершена.

Зруйновано два поверхи, впало перекриття. Як повідомляють свідки події, в результаті вибуху з одного боку будинку випало шість вікон, з іншого боку - фрагмент стіни.

У той же час, як повідомило інформоване джерело в правоохоронних органах, за попередніми даними, в лікарні вибухнули балони з киснем. Вибухом зруйновано перекриття між двома поверхами будівлі.

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко вилітає в Луганськ, повідомляє прес-служба уряду в понеділок. У складі урядової комісії відправився на місце події заступник глави Міністерства охорони здоров'я Володимир Юрченко.

У прес-службі також відзначили, що уряд створив надзвичайну комісію, яка вивчатиме обставини події та організовувати надання допомоги людям та проведення відновлювальних робіт.

У Луганську створено оперативний штаб з ліквідації наслідків вибуху в міській лікарні N7, повідомляє прес-служба Луганської міськради. Крім того, відкрита телефонна "гаряча лінія": 15-77.

Партія регіонів виділить 25 тис грн кожній сім'ї загиблих в результаті вибуху в лікарні Луганська. Про це повідомив лідер "регіоналів". Янукович також повідомив, що всі постраждалі від вибуху отримають від Партії регіонів по 10 тис грн. За його словами, партія також оплатить лікування всім постраждалим від вибуху.

Крім того, як повідомив журналістам у Луганську народний депутат Олександр Єфремов, Луганська обласна рада має намір виділити 1 млн грн з резервного фонду області на допомогу постраждалим від вибуху в міській лікарні N7.

"Кабмін теж буде ухвалюватиме рішення з надання допомоги сім'ям загиблих, і по виділенню коштів на відновлення будівлі", - зазначив народний депутат.

За інформацією Єфремова, за попередніми даними будівлі завданий збиток становить близько 20 млн грн.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1244 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ