Пт, 2024-03-29, 14:11


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Серпень » 17 » Відео про спалення 8 кг помідорів Россєльхознадзор похвалився, а Дума запропонувала карати за торгівлю санкційними продуктами
10:53
Відео про спалення 8 кг помідорів Россєльхознадзор похвалився, а Дума запропонувала карати за торгівлю санкційними продуктами
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/

Управління Россєльхознадзору по республіці Татарастан прозвітувало про знищення партії підсанкційного товару та опублікувало відео цього процесу. Повідомлення розміщене на офіційному порталі відомства.

В місті Агриз російські посадовці знайшли в магазині помідори неросійського походження.

"В ході перевірки виявлена партія томатів свіжих, країною походження яких, за поданими документами, є Литва. Обсяг виявленої продукції склав 7,8 кілограмів", - повідомляє сайт.

В присутності власників товару і – виходячи з відео – на подвір'ї магазину по вулиці Піонерській, відбулася церемонія спалення помідорів, початок якої також зафіксований на відео.

Нагадаємо, 22 червня Європейський Союз прийняв рішення, яким продовжив економічні санкції для Росії до 31 січня 2016 року. Зокрема, санкції стосуються доступу до європейського ринку для окремих російських банків і компаній, торгівлі зброєю і товарами подвійного призначення, а також експорту певних технологій, пов'язаних з енергетичним сектором.

25 червня уряд РФ затвердив новий список товарів із США, країн Євросоюзу, Канади, Австралії та Норвегії, що потрапили під ембарго.

29 липня сайт Євросоюзу повідомив, що Чорногорія, Албанія, Ісландія, Ліхтенштейн, Норвегія та Україна підтримали продовження економічних санкцій Євросоюзом щодо Росії.

6 серпня було знищено 290 тонн санкцій рослинної продукції та 29,3 т продукції тваринного походження, повідомив "Россільгоспнагляд" . Першою знищили партію сиру, яку ввезли в Білгородську область РФ нібито без належних документів. Більш 250 тисяч росіян вже висловили протест у зв'язку зі знищенням свіжих продуктів і виступили за передачу їх нужденним громадянам, підписавши петицію.

У Держдумі пропонують карати за торгівлю санкційною продукцією

Депутати Держдуми підготували законопроект, що забороняє реалізовувати санкційну продукцію.

Про це розповів один з авторів документа перший заступник голови комітету Держдуми з аграрних питань Сергій Каргинов (ЛДПР), передає газета "Известия".

На його думку, "в законодавстві існує прогалина", завдяки якій торговельні мережі, які реалізують санкційну продукцію, уникають відповідальності.

Згідно з указом президента РФ № 560 "Про застосування окремих спеціальних економічних заходів з метою забезпечення безпеки Російської Федерації" і постановою уряду № 778 на виконання цього указу, з серпня 2014 запроваджена заборона на ввезення низки продуктів харчування, серед яких сири, риба, морепродукти, м'ясо та м'ясні делікатеси, молоко і молочна продукція, овочі, фрукти та горіхи із США та ЄС.

Як пише видання, мова йде про те, що в указі про заборону на ввезення низки продуктів харчування не прописана заборона на торгівлю санкційними продуктами всередині країни.

Поправки, пропоновані політсилою, очолюваною Володимиром Жириновським - Ліберально-демократичною партією Росії (ЛДПР), стосуються норм федерального закону РФ "Про основи державного регулювання торговельної діяльності в Російській Федерації". Депутати запропонували доповнити закон нормою, яка встановлює заборону на продаж товарів, що потрапили під президентський указ № 560, і прийняти відповідну постанову уряду РФ.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 751 | Додав: adminA | Теги: спалення 8 кг помідорів, торгівля санкційними продуктами, дума, Россєльхознадзор
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ