Чт, 2024-03-28, 14:46


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Травень » 21 » Види шампунів для волосся
10:55
Види шампунів для волосся
Інші останні Мода, стиль і краса на сайті holosUA.com/

Шампунь - це один з найпопулярніших препаратів по догляду за красою і здоров'ям організму, який займає передові позиції в побуті сучасної людини. Перший шампунь був запатентований в далекому 1903 році, в Німеччині, саме тоді через зручності в застосуванні він і став користуватися широким попитом.

Сьогодні шампунь є одним з найбільш незамінних препаратів, який відповідає за красу і здоров'я нашого волосся. Незважаючи на те, що основне призначення всіх шампунів - видаляти надлишки жиру, очищати шкіру голови, а також знімати статичну електрику з локонів, при покупці цього засобу потрібно знати набагато більше інформації, щоб не помилитися у своєму виборі.

У цій статті ми вам розповімо, які бувають види миючих препаратів для волосся, на які критерії слід посилатися при їхньому виборі і будь небезпечних компонентів в складі слід уникати. Однак спочатку зауважимо, що професійні засоби для догляду за волоссям в Україні можна вигідно придбати онлайн на ресурсі syoss.ua.

Види шампунів для волосся

Шампуні для жирного волосся призначені для очищення волосся і шкіри голови від зайвого сала і нормалізації його вироблення. До складу цього препарату входить велика кількість антибактеріальних компонентів, які захищають волосся від появи лупи і виділення додаткової кількості сального секрету.

Шампуні для сухого волосся містять в своєму складі живильні і зволожуючі речовини, які сприяють дбайливому очищенню локонів від забруднень і насичують їх вологою. Часто в складі таких препаратів присутня велика кількість масел, які, як відомо, є кращими зволожуючими компонентами для волосся.

Шампуні для нормального волосся рекомендують для щоденного використання. Їхнє головне завдання - очистити локони від забруднень, не пересушуючи і не засолюючи їх.

Відтінкові шампуні відносяться до щадних забарвлюваних речовин, які допомагають змінити природний колір волосся, без абсолютної шкоди для нього. Ці препарати можуть використовуватися як фарба або ж, як звичайний миючий засіб.

Шампунь проти лупи має більш грубу структуру, ніж звичайні миючі речовини, тому перукарі не рекомендують ними користуватися постійно. До складу таких препаратів часто входять березовий дьоготь, витяжки та екстракти рослин, а також пиритион цинку.

Шампуні для тонкого волосся покривають локони спеціальною плівкою, внаслідок чого зачіска знаходить додатковий об'єм. У складі цих препаратів міститься велика кількість полімерів і силіконів, які при частому використанні роблять структуру волосся важкою і грубою.

Сухий шампунь - це відмінна заміна звичайному засобу для миття волосся. Його застосовують у разі шкірних захворювань, і коли на гігієнічні процедури абсолютно не вистачає часу. Його дія ґрунтується на поглинанні жиру з поверхні шкіри голови і надання волоссю чистого доглянутого вигляду.

На сучасному ринку косметичної продукції для волосся можна зустріти ще один вид миючого засобу, який носить назву професійний шампунь. Істинний професійний шампунь відрізняється від звичайного препарату високим ступенем концентрації та збалансованістю миючої формули, завдяки якій досягається максимальна якість очистки. Професійні шампуні не підходять для регулярного застосування в домашніх умовах, оскільки їх мінімальний склад не здатний наситити волосся корисним комплексом вітамінів і мінералів.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Мода, стиль і краса | Переглядів: 1928 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ