Пт, 2024-03-29, 00:28


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » Новини про відпочинок і туризм. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 33 34 35 36 37 ... 64 65 »

 

Сьогодні, 5 листопада, Верховна Рада приступила до голосування за проекти законів, які необхідні для лібералізації візового режиму з ЄС. Засідання відвідали депутати Європарламенту, посол ЄС Ян Томбінський і прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.


 

 

Експерти видавництва Lonely Planet, що спеціалізується на випуску путівників, склали рейтинг головних туристичних напрямків 2016 року.


 

Отправляя в командировку, семинар, курсы на несколько дней компания, организация/учреждения обязаны оплатить вам командировочные расходы, в которые входят оплата за ночлег, дорога.


 

Компания Golden Eagle Luxury Trains планирует запустить туристический маршрут на поезде, который будет курсировать от Тегерана до Москвы вдоль Великого шелкового пути.


 

 

Чему нужно учить детей, первый раз в жизни собравшихся в поход? Для начала - правильно укладывать рюкзак.


 

 

Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України утриматися від поїздок в Ізраїль. Про це 8 жовтня повідомила прес-служба відомства.
 


 

Авіакомпанія Georgian Airways, базовий грузинський авіаперевізник, з 2 листопада поточного року почне виконувати регулярні рейси з Києва до Батумі і Тбілісі, повідомила прес-служба аеропорту "Київ" (Жуляни).


 

Очень удобно заранее бронировать места в отеле. Это избавит Вас от нервных поисков, ненужной траты времени. Приезжаете в город и прямо в свой отель.


 

Октябрь продолжает радовать киевлян теплой и солнечной погодой. Если по городу гулять уже надоело, попробуйте разнообразить свой досуг и съездить, например, в дендропарк "Александрия" (город Белая Церковь Киевской области).


 

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" закрила продаж квитків на рейси до Російської Федерації з 25 жовтня поточного року. Про це сьогодні, 2 жовтня, повідомив президент авіакомпанії Юрій Мірошников на пресконференції.


 

Далее, про ориентацию на местности. В городе необходимо знать, как и куда добраться, но на этом тоже долго останавливаться не будем. Куда пойти? Что посмотреть?


 

В азиатских странах другая культура, которая разительно отличается от европейской. Следует знать, что за нарушение правил застольного этикета может последовать серьезное наказание.


 

Іспанія - країна людей з гарячим темпераментом і холодним розумом. Саме цей опис підходить для тутешніх традицій, які можуть здатися дуже незвичайними і навіть жорстокими, але - це тільки на перший погляд.


 

Президент України Петро Порошенко сподівається на позитивну оцінку місії ЄС виконання Україною плану дій з лібералізації візового режиму. "Місія за оцінкою зараз працює. Поки що є крихка надія, що в нас є позитивний результат.


 

Порушником правил в’їзду в Шенгенську зону можна стати без наміру, просто через незнання. Наслідки ж можуть бути доволі неприємними: прикордонники мають повне право заборонити в’їзд.


снять квартиру туристу в Одессе

 

Город Одесса расположен у берегов Черного моря и имеет самый крупный морской порт в Украине, который также входит в число наиболее загруженных портов во всей Европе.


 

Для тех, кто ценит расслабляющий отдых на пляже, Турция, благодаря высококлассному сервису, является идеальным курортным местом. Пляжи Турции идеально оборудованы для туристов.


 

Приятно, оказавшись в чужом городе, сразу найти подходящую гостиницу, сразу поселиться и заниматься своими делами. Дело в том, что это легко осуществить, просто надо сначала немного проявить беспокойства о себе и близких.


 

Міжнародна експертна лабораторія Secunet Security Networks AG підтвердила успішне проходження тестування українського біометричного паспорта для виїзду за кордон на відповідність нормам ІСАО (Міжнародна асоціація цивільної авіації).


 

Щука - главный хищник наших рек и озер. Распространена щука повсеместно от небольших речушек до огромных водохранилищ и ее ловля вызывает огромный восторг как новичков так и профессионалов.