Чт, 2024-04-25, 01:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини про відпочинок і туризм. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 35 36 37 38 39 ... 65 66 »

 

Ціни на оренду дач в передмісті Києва за рік зросли на 9%, зате за газ і електрику тепер платять орендарі. Цього року дачний сезон розпочався на місяць пізніше: раніше будинки на літо знімали, починаючи з квітня.


 

Укрзалізниця до Дня Святої Трійці призначила додатковий поїзд № 294 Київ – Новоолексіївка та збільшила кількість рейсів цілорічних поїздів №686/686 Одеса – Ізмаїл та № 668/667 Чернівці – Київ. Про це інформує прес-служба підприємства.


 

"Ми припинили діяльність по створенню нової держави на кордоні Хорватії зі Словенією. Замість цього, королівство буде тепер знаходиться на незатребуваний ділянці землі вздовж річки Дунай, біля« вільної республіки Ліберленд, на кордоні Хорватії та Сербії ".


 

Приближается лето — время летних отпусков, каникул. Хочется отойти от будничных дел, окунуться в беззаботную, слегка расслабляющую атмосферу курортной жизни.


 

У  2015 році найбільша кількість Блакитних прапорів - міжнародної нагороди, яка щорічно вручається з 1987 року пляжам і причалам, вода в яких відповідає високим стандартам якості і придатна для безпечного купання, отримали пляжі Іспанії.


 

Деловые люди, как правило, очень часто должны ездить в командировки. Иногда ситуация складывается так, что есть возможность во время командировки жить не в гостиничном номере.


 

Фокусы и трюки для всех всегда являлись чем-то необыкновенным, сказочным и волшебным, хотя, в действительности, это только иллюзия и мастерство фокусника.


 

Військово-транспортний літак Міністерства оборони України Іл-76, котрий знаходиться в аеропорту Делі, повністю відновлено. Вже сьогодні повітряне судно може вилетіти до Катманду для евакуації українських громадян.


 

Понятие слова "туризм" несет в себе выезд человека за пределы своего жилища на срок более чем один день. Полное определение туризма очень тяжелое, так как это занятие в двух словах не описать.


 

Если вы думаете, что в пустыне ничего нет интересного, то вы ошибаетесь: вечные и опасные пески привлекают путешественников со всего мира, тех, кто хочет померяться силой с природой.


 

Посмотреть любимый фильм в новом качестве и расширение в формате 3D сейчас возможно как в кинотеатре так и у себя дома. Имея плазмовую панель вы в любое время можете быть в центре любого сюжета.


 

Теперь деньги уходят на первые человеческие потребности – еду, одежду, коммуналку. На отдых оставляют в последнюю очередь. Учитывая рост стоимости на отдых за границей, взоры украинцев обратятся на родную сторону, считают эксперты.


 

Западноукраинский город Львов совершенно не соответствует тем клише, которые за последние годы наплодила об Украине кремлевская пропаганда.
 


 

У більшості держав Шенгену суттєво зросла кількість візових відмов громадянам України. Зокрема, Бельгія у 2014 році відмовляла кожному десятому українському заявникові. Загалом показник відмов українським заявникам у консульстві Бельгії сягнув 9,54%.


 

Венгерская авиакомпания Wizz Air физически сохранит свою дочернюю компанию в Украине - "Визз эйр Украина", сообщил журналистам первый заместитель министра инфраструктуры Украины Владимир Шульмейстер.


 

Надоели обычные походы в ресторан и другие заведения общепита, но желание культурно провести время осталось? В таком случае есть масса других мест и мероприятий.


 

На наступному тижні перший заступник міністра інфраструктури Володимир Шумейстер зустрінеться з менеджментом головного офісу компанії WizzAir.


 

Від середи, 1 квітня, набувають чинності нові правила, згідно з якими дані про дітей більше не будуть вноситися в закордонні паспорти батьків. Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.


 

В кино Чужого считали и называли "совершенным организмом", но, как ни странно, в играх такие организмы служили лишь обычным мясом. Компания Creative Assembly исправили эту глупость.


 

Салют, поклонники компьютерных игр, а в частности фанаты World of Warckraft. Если вы еще не знаете, что означает это название, значит вы из далекой галактики, либо вам далеко за 90!