Пт, 2024-03-29, 07:26


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Серпень » 24 » Відпочинок в Трускавці: що потрібно знати
13:17
Відпочинок в Трускавці: що потрібно знати
Інші останні Новини про відпочинок і туризм на сайті holosUA.com/

Трускавець - курорт, який славиться великою кількістю мінеральних вод. Це справжня перлина Прикарпаття: унікальні джерела, високі гори та природа неймовірної краси. Багато хто вважає це місто місцем, де здатні омолодитися і душа, і тіло.

Найпопулярнішою мінеральною водою Трускавця називають «Нафтусю». Її рекомендують пити при різних захворюваннях печінки, нирок і жовчних шляхів. Ця вода покращує обмін речовин, налагоджує роботу шлунка і підшлункової залози, а також виводить камені.

Де Вам буде комфортно?

Санаторій Шахтар

Якщо Ви все-таки вирішили відпочити в Трускавці, то варто подбати про те, де ж краще відновити свої сили. У місті є безліч різних санаторіїв, але особливою популярністю славиться Шахтар. Він пропонує гостям дуже хороші умови для проживання та оздоровлення.

Вас чекають комфортні номери та можливість проходити процедури в будь-який зручний час. Відпочиваючі можуть поласувати в закладі смачними і корисними дієтичними стравами. У Шахтарі є соляна печера з чистим іонізованим повітрям, в якій можна вилікувати захворювання бронх і легень.

У санаторії піклуються і про малюків: затишна дитяча кімната зможе задовольнити їхню цікавість і ігрову активність. Діти зможуть познайомитися зі своїми ровесниками, а також насолодитися переглядом улюблених мультфільмів, помалювати і зібрати фігурки з конструктору. Шахтар забезпечить і дорослим і маленьким гостям культурно-розважальну програму, враховуючи будь-які їх побажання.

Санаторій Кристал

Також приїжджі люблять насолоджуватися відпочинком в санаторії Кристал. Його унікальність в розташуванні - він знаходиться в найбільш високій точці Трускавця. Ця зона відрізняється екологічною чистотою і прекрасними пейзажами. Будівля розташована поблизу із лісовим масивом, тому повітря там завжди наповнений свіжістю. Навпроти Кристала є старовинний парк з довгими красивими алеями. Це дуже затишне і спокійне місце для прогулянок.

Санаторій застосовує сучасні методи фізіотерапії та курортології. Ви зможете пройти процедури практично будь-яких видів і складності. У відвідувачів лікарні є прямий доступ до бювету мінеральних вод, які благотворно впливають на багато органів. Він побудований з урахуванням нових технологій, завдяки чому вода подається по трубопроводу безпосередньо з джерел. При цьому її лікувальні властивості повністю зберігаються. Такі можливості Кристала забезпечать позитивний результат Вашого лікування.

Курорт Трускавець не дарма відомий у всьому світі: саме там Ви зможете покращити стан Вашого здоров'я і вдосталь насолодитися відпочинком. Бажаємо приємного проведення часу!

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини про відпочинок і туризм | Переглядів: 841 | Додав: admin | Теги: відпочинок, Трускавець
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ