Ср, 2024-04-24, 10:43


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Квітень » 3 » Виходять на антиолігархічний марш у Києві націоналісти
12:09
Виходять на антиолігархічний марш у Києві націоналісти
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

  3 квітня об’єднані сили націоналістів проведуть у столиці України масштабний Марш сили нації «За українське майбутнє без олігархів». За словами організаторів, акція спрямована на захист інтересів українців і приведення до тями всієї владної верхівки Української держави.

Відомо, що у Марші візьмуть участь ВО «Свобода», «Національний корпус», «Правий сектор», представники Конгресу українських націоналістів, ОУН та «С-14».

«Ми змусимо почути волю нації і Кабінет Міністрів, і Верховну Раду, і Адміністрацію Президента. Ми дамо початок реалізації Антиолігархічного пакету докорінних перетворень: покрокового плану знищення олігархічної системи й відновлення соціальної та національної справедливості в Українській державі. Повернімо Україну в українські руки! Українці, приєднуйтеся!» - зазначають націоналісти у анонсах акції.

Раніше лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок заявляв, що олігархія — це найперша причина зубожіння українців.

«Тільки сліпий не бачить, як низько впав рівень життя тотальної більшості українців. І це не «дешевий популізм» і не пошук «#зради». Це — математичний факт. 190 євро на місяць. Найнижча чиста середня зарплатня в Європі. За таку суму — запівдурно — мусять працювати люди у визискуваній олігархами Україні. Коли в Польщі, яка мала нижчі економічні стартові позиції на початку 90-х рр. ця сума — 748 євро, майже в чотири рази більше. Коли у крихітній непромисловій Естонії, яка одночасно з нами позбулася колгоспного совєцького ярма, середня зарплатня — 993 євро, у понад п’ять разів більше. Та й навіть у сусідніх Білорусі та Молдові заробляють більше — 320 та 216 євро на місяць відповідно.

Так, у наших сусідів війни немає. Але ви й не назвете жодного олігарха в Польщі чи Естонії. Їхні президенти, генеральні прокурори, парламентарі, чиновники не є фігурантами офшорних «#панамагейтів». Вони навіть у мирний час не дозволяють собі «балдіти» на Мальдівах і Сейшелах за сотні тисяч доларів.

А в Україні війна є. Як є економічна криза. І «попередники», які багато вкрали. Все це так. Але є одне «але». Потерпіти, почекати мусить чомусь тільки нація. А от олігархів усі ці біди ніяк не торкають. Вони в ці складні часи не те що не худнуть, навпаки: їхня «сильна команда» дійсно «живе по-новому» — «бізнесмени» при владі спритно помножують капітали. І замість трохи затягти паски на пузах десятка олігархів, влада, насміхаючись, затягує зашморг на шиях 42-х мільйонів українців», - зазначав Тягнибок.

Відтак, Марш сили нації «За українське майбутнє без олігархів» стартує о 10.00 год на площі біля стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського (м. Київ, вул. Грушевського, 3).

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 851 | Додав: adminA | Теги: Київ, націоналісти, антиолігархічний марш
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ