Чт, 2024-03-28, 14:08


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Січень » 26 » Визначили графік жеребкування країн-учасниць "Євробачення"
09:38
Визначили графік жеребкування країн-учасниць "Євробачення"
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

  У Києві 31 січня відбудеться жеребкування країн-учасниць "Євробачення-2017" та церемонія передачі символічного ключа конкурсу. Про це повідомляє прес-служба телеканалу UA: Перший.

"Жеребкування, за результатами якого стане відомо, які країни будуть представлені в першому, а які - в другому півфіналі "Євробачення-2017", проходитиме 31 січня в Колонній залі Київської міської державної адміністрації. Цього ж дня відбудеться і церемонія передачі символічного ключа Євробачення меру Києва Віталію Кличку від президента міської ради Стокгольма Єви-Луїзи Ерландссон Слорак", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наживо захід покаже UA:Перший - в ефірі, на сайті, а також на YouTube-каналі. Також у вівторок, 31 січня, о 12:00 за Києвом трансляція відбудеться на офіційному сайті та YouTube-каналі міжнародного пісенного конкурсу.

Щодо процедури жеребкування країн-учасниць "Євробачення", то перша її частина відводиться на визначення того, у якому з півфіналів голосуватимуть країни "Великої п'ятірки" (Франція, Німеччина, Італія, Іспанія, Велика Британія) і країна-господарка цьогорічного конкурсу (Україна), які щороку автоматично проходять до фіналу.

Наступним кроком стане розподілення між двома півфіналами ще 37 учасників міжнародного пісенного конкурсу 2017 року. Таким чином буде визначено, представники яких 18 країн виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2017", а представники яких 19 країн - у другому. Точний порядок виступів буде визначено продюсерами шоу пізніше.

Зрештою до фіналу "Євробачення" пройдуть по десять країн із кожного півфіналу. Загалом, разом із "Великою п'ятіркою" і країною-господаркою цьогорічного конкурсу, за перемогу змагатимуться 26 учасників. За процедурою жеребкування та її належним виконанням згідно з правилами "Євробачення" стежитимуть представники Наглядової ради пісенного конкурсу.

Вже кілька країн визначились, які артисти представлятимуть їх на пісенному конкурсі "Євробачення-2017" у Києві. Зокрема, зі своїм представником на цьогорічному "Євробаченні" визначилася Бєларусь. До Києва від цієї країни поїде гурт Naviband із піснею "Historyja majho zyccia".

Зі своїм виконавцем на "Євробачення-2017" визначилась і Грузія. Її представлятиме співачка Тако Гачечіладзе. Гачечіладзе було обрано в результаті національного відбору. На конкурсі артистка виконає пісню "Keep the Faith" ("Збережи віру"), яку сама написала.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 739 | Додав: adminA | Теги: графік жеребкування країн-учасниць
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ