Пт, 2024-04-19, 19:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Серпень » 19 » Все про бій, що виводить українця на найкращого боксера світу - Гвоздик – Бейкер. ВІДЕО
11:00
Все про бій, що виводить українця на найкращого боксера світу - Гвоздик – Бейкер. ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

   Український боксер Олександр Гвоздик робить черговий крок до чемпіонського бою проти найкращого боксера світу – американця Андре Ворда

Бій за титул чемпіона NABF (Північноамериканської боксерської федерації) у напівважкій вазі (до 79,4 кг)

19 серпня, Лінкольн (США), Pinnacle Bank Arena (14,6 тис. глядачів)

Початок – 20 серпня, 5:00 за київським часом

Пряма трансляція на телеканалі "Інтер".

Олександр Гвоздик

Вік: 30 років

Статистика: 13 боїв – 13 перемог (11 нокаутом)

Олександр Гвоздик зараз на підході до свого піку – він об'єктивно входить до трійки найсильніших українських боксерів разом із Василем Ломаченком та Олександром Усиком. Але, якщо перші двоє вже стали чемпіонами світу, то бронзовий призер Олімпіади-2012 перебуває за крок до титульного бою.

Гвоздик разом із Ломаченком та Усиком після Олімпіади-2012 виступав у Всесвітній серії боксу за "Українських отаманів". Як і його друзі, він після блискуче проведеного там сезону перейшов у професіонали, де дебютував у квітні 2014 року.

Харків'янин, як і Ломаченко, має контракт із однією із найвпливовіших у світу - промоутерською компанією Top Rank. Але, якщо злет дворазового олімпійського чемпіона був стрімким, то Гвоздика ведуть до титульного бою обережніше.

На топ-суперників Гвоздик вийшов лише минулого року та з тих пір здолав чотирьох надзвичайно небезпечних боксерів, двоє з яких билися із росіянином Сергієм Ковальовим за чемпіонський титул.

У квітні 2016-го року українець нокаутував у другому раунді француза Наджіба Мохамедді, а у листопаді того ж року виграв технічним нокаутом у Ісаака Чілемби з ПАР, примусивши його відмовитися від подальшого продовження бою після 7-го раунду.

Крім цього, Гвоздик достроково переміг американця Томі Карпенсі та кубинця Юнієскі Гонсалеса. У поєдинку з останнім українець додав до здобутого раніше титулу NABF вакантний пояс WBO NABO – та став чемпіоном Північної Америки за ще однією версією. Завдяки своїм успіхам у рейтингу WBC він займає високу другу позицію.

Гвоздик розібрався з Гонсалесом за три раунди 8 квітня у американському Оксон-Гіллі в рамках суто українського вечора боксу, під час якого свої бої також провели Усик та Ломаченко.

Крейг Бейкер

Вік: 33 роки

Статистика: 18 боїв, 17 перемог (13 нокаутом), 1 поразка (1 нокаутом).

Черговий суперник Олександра Гвоздика менш відомий за попередню четвірку його опонентів. На професійному рингу Крейг Бейкер виступає з 2008 року, однак поєдинок проти українця буде для американця першим, у якому на кону стоятиме хоча б якийсь пояс.

Невелика кількість поєдинків проведених з 9 років виступів, пояснюється тим, що Бейкер кілька разів робив паузу у кар'єрі – у 2010 та 2013 році він не провів жодного бою. Та й минулого року виходив на ринг лише одного разу.

Єдиної поразки Бейкер зазнав у травні 2015 року, коли програв технічним нокаутом Едвіну Родрігесу – домініканцю, який вистояв усі 12 раундів у чемпіонському бою за титул чемпіона світу за версією WBA у другій середній вазі (до 69, 85 кг) проти Андре Ворда. Американця, який зараз є найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії, домінує у напівважкому дивізіоні та з яким прагне зустрітися Гвоздик.

Сам українець не схильний недооцінювати Бейкера та називає його небезпечним суперником. "Багато хто недооцінює цього хлопця, але я бачив, як він двічі нокаутував топ-проспектів, тому готуюся до важкого бою. Вважаю, він - реально небезпечний", - сказав Гвоздик.

Що відбувалося перед боєм

Можна не сумніватися, що Олександр Гвоздик прагне не просто перемогти Крейга Бейкера, а зробити це якомога ефектніше. Вечір боксу із Лінкольну для одного з американських телеканалів коментуватиме Андре Ворд, який є чемпіоном світу у напівважкій вазі за версіями IBF, WBA та WBO.

До андеркарту буде прикута увага усього світу, оскільки у головному поєдинку у Лінкольні битиметься один з найкращих боксерів світу Теренс Кроуфорд, сумновідомий українським вболівальникам завдяки минулорічній перемозі над нашим Віктором Постолом. Американець сперечатиметься за титул абсолютного чемпіона світу у першій напівсередній вазі (до 63,5 кг) з намібійцем Джуліусом Індонго.

Промоутер українця Боб Арум сподівається, що Ворд зверне увагу на Гвоздика. "У Андре буде можливість на власні очі побачити Гвоздика в справі і навіть особисто з ним познайомитися. А це - добре, тому що ми розраховуємо ще до кінця року провести поєдинок Ворд – Гвоздик", - сказав Арум.

Хоче вразити Ворда і сам український боксер. "Сподіваюся, бій з Уордом відбудеться. Спробую його вразити своїм боксом. Я відчуваю, що готовий до титульного поєдинку", - зазначив Гвоздик.

Хто буде фаворитом

Букмекери вважають беззаперечним фаворитом бою Гвоздик – Бейкер українця. На його перемогу пропонують мізерний коефіцієнт 1.01, виграш американця котирують у 17.00, на нічию дають 36.00.


Дмитро Марценишин

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 932 | Додав: adminA | Теги: найкращий боксер світу, Гвоздик – Бейкер, бій, українець
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ