Чт, 2024-04-25, 23:19


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 14 » За крок до фіналу: Руслана Писанка та Володимир Гришко залишили проект "Зірка+Зірка"
13:50
За крок до фіналу: Руслана Писанка та Володимир Гришко залишили проект "Зірка+Зірка"
Інші останні Анонси. Повідомлення. Прес-релізи на сайті holosUA.com/

Результати останнього конкурсного ефіру шокували всіх без виключення: найменшу кількість балів набрала одна з найсильніших пар-учасників пісенного шоу "Зірка+Зірка".

Руслана Писанка та Володимир Гришко, безумовно, вийдуть на сцену наступного понеділка, проте лише в якості гостей на гала-концерті, але ніяк не фіналістів. "Все було складно і легко водночас, але цікаво. Головне, що ми навчилися діяти в екстремальних умовах, здобули важливий досвід, який зможемо використовувати у майбутньому. Руся була і режисером, і виконавицею. Вона обирала майже всі пісні, фонтанувала ідеями, і я вдячний їй за цю роботу і партнерство", - саме так прокоментував виліт своєї пари Гришко, повідомляє http://1plus1.wideo.name/.

На відміну від маестро оперного співу, Руслана Писанка була більш емоційною у своїх висловлюваннях. "В мене було відчуття, що Володя мені не довіряє. Бо були такі моменти, коли нам ставили гарні оцінки, а він говорив: "Нас сьогодні виженуть", - розповідає Руслана. – Але я була впевнена, що ми залишимося. Це була не самовпевненість, а віра. Зрозуміло, що коли ми працюємо, ніхто нас не вижене. А коли ми здаємося, нас відразу виганяють".

ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН ВІДЕО ВСІХ ВИПУСКІВ ШОУ

Останній ефір видався для Писанки дуже нелегким, адже в один з відповідальних моментів вона втратила відчуття підтримки свого партнера на сцені. "Мене підкосила відсутність віри в мене, відсутність партнерства та здача позицій у найвідповідальніший момент, - зізнається Руслана. – Саме тоді я засмутилася і навіть заплакала, коли настав час покинути шоу. При цьому я не хотіла казати: знаєте, це все через те, що мій партнер таким виявився. Я не стала оцінювати його вчинок, я просто констатую факт: це відбулося, всі це бачили, зрозуміли та зробили висновки".

Виправдовуватися Гришко не став, та крім загальних фраз нічого коментувати не захотів. "Все будуть оцінювати люди", - резюмував Володимир, розраховуючи на підтримку глядачів, які виправдають своєю реакцією низькі оцінки журі. Втім, участь у цьому проекті стала дуже пізнавальною для обох зірок.

"Дует – це взагалі дуже непроста річ. Бо зіштовхуються дві людини з різними інтересами, це як сім'я, я вже говорила про це, - підвела підсумок Руслана. – І я думаю, що виграє пара, яка перед фінальним ривком не почне сваритися чи мірятися ступенем своєї втоми. Ті артисти, які дружні всередині дуету і не бояться бути клоунами на сцені, якщо це потрібно. Тільки такі можуть продемонструвати якісне шоу та гідно вийти переможцями з цієї пісенної боротьби".

За прогнозами Володимира Гришка, тріумфаторами проекту "Зірка+Зірка" стануть Олександр Буйнов та Інна Цимбалюк. У свою чергу, Руслана вважає, що основна боротьба розгорнеться між парами Кричевський-Писаренко та Дорн-Фролова

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Анонси. Повідомлення. Прес-релізи | Переглядів: 2000 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ