Пт, 2024-03-29, 00:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Травень » 6 » Задля покращення інвестиційного клімату України іноземний і національний бізнеси об’єдналися
13:47
Задля покращення інвестиційного клімату України іноземний і національний бізнеси об’єдналися
Інші останні Новини економіки на сайті holosUA.com/

В Україні засновано Міжнародну раду палат і бізнес-асоціацій. Урочиста церемонія підписання меморандуму про її створення відбулася 19 квітня в Торгово-промисловій палаті України.

Американсько-Українська ділова рада, Китайська торгова асоціація, Міжнародна турецько-українська бізнес-асоціація, Німецько-Українська торгово-промислова палата, Торгово-промислова палата України та Франко-Українська торгово-промислова палата ухвалили рішення об’єднатися задля поліпшення умов для самоврядування бізнесу в Україні. Долучитися до спільноти висловила бажання й Британсько-Українська торгова палата.

Міжнародні торгові палати й асоціації іноземного бізнесу спільно захищатимуть бізнес-інтереси іноземних і вітчизняних інвесторів в Україні,а також співпрацюватимуть із метою активізації та поглиблення рівня бізнес-діалогу з урядом.

Новоутворена платформа загалом об’єднує близько 9000 компаній, із яких 8 тисяч – члени ТПП України, що представляють національний бізнес,і майже тисяча іноземних інвесторів, які працюють в Україні.

"Сьогодні відбулась, без перебільшення, історична подія – бізнес-асоціації та двосторонні палати шести провідних країн, що входять у топ-10 основних інвесторів нашої держави – Франції, Німеччини, Китаю, Америки, Туреччини та, власне, України, об’єдналися. Коли бізнес об’єднується – його голос стає сильнішим. Новостворена Рада – дієва платформа для розв’язання низки проблем, які стоять перед українським бізнесом і які у співробітництві ми зможемо значно швидше й успішніше вирішити. Наша Рада відкрита для інших іноземних дво- та багатосторонніх палат і бізнес-асоціацій, які поділяють наші цілі та принципи. Давайте разом працювати над створенням сприятливого бізнес-клімату", сказав Геннадій Чижиков, президент Торгово-промислової палати України.

Рада збиратиметься регулярно для обговорення актуальних питань, рамкових умов для інвестування та готуватиме пропозиції уряду України щодо вдосконалення можливостей самоврядування, економічної ситуації та бізнес-клімату, вирішення системних проблем, що заважають іноземним і вітчизняним інвесторам в Україні.

"Створення такого об’єднання зараз – як ніколи на часі. Рада буде всіляко підтримувати і розвивати напрями, які дають реальний економічний ефект для українського бізнесу", – сказав Морган Вільямс, президент Американсько-Української ділової ради.

"Підписання меморандуму в стінах ТПП України зміцнить діалог між українським та іноземним бізнесом, а створення Міжнародної ради палаті бізнес-асоціацій уже у найближчому майбутньому обіцяє позитивний вплив на українську економіку", – сказав Руслан Осипенко, виконавчий директор Китайської торгової асоціації.

"Туреччина й Україна зараз переживають "золотий період" економічних, туристичних і культурних взаємин. Уперше в історії бізнес-асоціації та торгові палати провідних країн об’єдналися для того, щоб спільними зусиллями покращувати бізнес-кліматі залучати інвестиції", – сказав Бурак Пехліван, голова Міжнародної турецько-української бізнес-асоціації.

"Німеччина – один із основних інвесторів в Україні. У німецького бізнесу є золоте правило:не варто перекладати відповідальність на уряд; бізнес має власноруч щодня змінювати ситуацію на краще. Міжнародна рада палаті бізнес-асоціацій в Україні покликана працювати у цьому напрямі – ми об’єднуємо голос бізнесу", – сказав Александр Маркус, голова Німецько-Української торгово-промислової палати.

"Наша мета – залучити більше інвесторів до України", – сказав Бертран Бар’є, член ради директорів Франко-Української торгово-промислової палати.

У заході також взяли участь керівники дипломатичних установ зарубіжних країн, що акредитованих в Україні.

ІА "Інтерфакс-Україна" – медіа-партнер заходу

Прес-служба ТПП України

press@ucci.org.ua

(044) 584-28-36

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини економіки | Переглядів: 674 | Додав: adminA | Теги: покращення інвестиційного клімату У, іноземний і національний бізнеси
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ