Вт, 2024-04-16, 22:33


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Липень » 20 » Замість МРЕВ у Києві відкрили перший сервісний центр МВС
19:17
Замість МРЕВ у Києві відкрили перший сервісний центр МВС
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

У Києві у вівторок відкрили перший територіальний сервісний центр МВС. У відкритті взяли участь міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і директор Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій. Працівників нового сервісного центру набирали на конкурсі.

Сервісні центри створюються замість ліквідованих міжрайонних реєстраційно-екзаменаційних центрів (МРЕВ).

Серед основних функцій і послуг сервісних центрів - видача водійських посвідчень, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, видача і зберігання номерних знаків, а також оформлення дозволу на перевезення небезпечних вантажів. Крім цього, на базі сервісного центру можна буде здати іспит на посвідчення водія і отримати довідку про несудимість.

Такі центри протягом 9 місяців мають з'явиться у всіх обласних центрах України. Одним з перших буде відкрито новий сервісний центр у Маріуполі.

Восени повинні почати свою роботу мобільні сервісні центри МВС, які будуть за графіком виїжджати у віддалені місця, де відсутні стаціонарні сервісні центри.

Як повідомляється на сайті МВС, сервісний центр запрацював за адресою вул. Павла Усенка, 8. Стверджується, що громадяни зможуть отримати понад 300 послуг і витрачати на це від 20 хвилин до двох годин.

Серед основних переваг - сучасні технології, наявність електронної черги, система прозорості кабінетів і спеціально підготовлений клієнтоорієнтований персонал. Сервісний центр надаватиме платні і безкоштовні послуги, що входять до компетенції міністерства. Наступні сервісні центри планується відкрити у Харкові, Дніпропетровську, Маріуполі та Львові, а потім і по всій країні.

Після змін законодавчої бази в сервісних центрах будуть також оформляти дозвіл на зброю.

Також планується ввести прийом іспитів на право керування транспортними засобами усіх категорій, видачу довідок про відсутність судимості, проведення огляду транспортних засобів для видачі свідоцтв про допуск транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів.

Нагадаємо, в липні минулого року Верховна Рада ухвалила за основу проект закону, який передбачає створення сервісних центрів МВС замість міжрайонних реєстраційно-екзаменаційних відділів. У цілому законопроект досі не ухвалено.

Аласанія оформив мотоцикл "за 22 хвилини" у новому центрі МВС

Генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія на прохання міністра внутрішніх справ Арсена Авакова скористався сьогодні послугами першого в Україні сервісного центру МВС. Про це Аласанія розповів на церемонії відкриття центру у вівторок, 12 липня, повідомляє "Укрінформ".

"Я прийшов сюди як громадянин. Коли я чую з вуст очільника МВС "клієнтоорієнтований", я хочу перевірити, чи це працює. Я засікав - 22 хвилини (на оформлення мотоцикла - ред.) і жодних проблем я тут не отримав. Не знаю, наскільки вони були готові до мого візиту, але якщо кожний громадянин буде отримувати те саме - буде круто", - сказав Аласанія.

Єдине зауваження, яке він висловив, що відкритий сьогодні центр розташований трохи далеко від центру.

"Але я подумав: ну не все ж для "центрових" (мешканців центру - ред.), а просто для людей - де б воно не було, приїхав і зробив. Якщо це буде по всій країні, всі будуть щасливі", - переконаний гендиректор НТКУ.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у свою чергу висловив надію, що через дев'ять місяців такі сервісні центри з'являться по всій країні, і цей етап реформи МВС буде завершено.

"Ми будемо видавати тут різноманітні довідки від МВС, зокрема про несудимість тощо, а найближчим часом після певної корекції законодавства також зможемо оформлювати особисту зброю і цілий ряд інших позицій ми хочемо сюди передати", - повідомив міністр.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1066 | Додав: adminA | Теги: МРЕВ, перший сервісний центр МВС, Київ
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ