Чт, 2024-03-28, 13:56


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 13 » Запах поту притягує протилежну стать, а сльози зменшують потяг
19:44
Запах поту притягує протилежну стать, а сльози зменшують потяг
Інші останні Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива на сайті holosUA.com/

Запах поту, який нерідко бентежить його власників, навпаки притягує протилежну стать, стверджують британські науковці. Напередодні Дня святого Валентина в цій країні вийшла книга Габріель Фробес під назвою Lust and Love, Is it More Than Chemistry ("Любов і хтивість - більше, ніж просто хімія?"), видана Королівським хімічним товариством (Royal Society of Chemistry), де роз'яснюється роль феромонів.

Автор книги розповідає, що в юності вона мала звичку обмінюватися футболками зі своїм молодим чоловіком. Точно так само чинить сьогодні її 19-річний син. Молодим людям обох статей, за її словами, приємно відчувати запах свого партнера.

На підтвердження своєї теорії наводиться відомий історичний факт, згідно з яким Наполеон Бонапарт вимагав від своєї дружини Жозефіни не митися кілька днів перед його приїздом.

Також Фробес вважає, що чоловіки мають здатність визначати по запаху час овуляції у жінок, які стають для них в цей період більш привабливими.
Автор зазначає, що природний запах людини змішується з ароматом парфумів і дезодорантів, чим і пояснюється той факт, що один і той же парфум відчувається на різних людях по-різному.

Але не всі типи рідини, що виділяються людським організмом, служать для залучення протилежної статі. Так, жіночі сльози, навпаки, знижують чоловічий сексуальний потяг.

Ізраїльські науковці встановили, що людині важко вловити запах сліз. Це було доведено під час першого експерименту, коли добровольцям-чоловікам було запропоновано визначити, в якій із судин знаходяться сльози, зібрані у жінок-добровольців під час перегляду мелодрами, а в якому - фізіологічний розчин з води і солі. Учасникам експерименту за допомогою нюху не вдалося вловити відмінностей між вмістом двох пробірок.

Як виявилося, вдихання сліз ніяк не відбивалося на настрої випробовуваних, проте тим, хто нюхав сльози, жінки на фотографіях здавалися менш сексуально привабливими. Крім того, у них знижувався рівень тестостерону в слині. За визнанням випробовуваних, їм не було сумно, але сексуального збудження вони не відчували.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива | Переглядів: 1230 | Додав: abel | Теги: піт, Любов і хтивість - більше, запах, ніж просто хімія, Lust and Love, феромон, Is it More Than Chemistry
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ